Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jano_77 #175489 üzenetére

    Ahogy a kolléga már megválaszolta: az eltérés oka, hogy eltérő elvárt értékeket használ a két oldal. Mióta az xvm csapata vette át a wn8 készítőitől az elvárt értékek gondozását azóta automatikusan számolódnak az elvárt értékek és naponta frissülnek. Valamelyik oldal gondolom a frisset használja valamelyik meg a pár nappal ezelőttit. Ki lehetne számolni, hogy melyik használja a frissebbet, de nincs akkora eltérés, hogy megérje vele foglalkozni.

    (#175493) @wwenigma:
    Amikor először linkelted az IS-3A tervezett paramétereit pár hete én azt hittem elírás és véletlenül fordítva írták fel a számokat a töltésnél. Aztán elolvastam, hogy tényleg így tervezik, láttam a fórumon a nagy felháborodást már akkor amire azt válaszolták nyugi ez csak teszt. Akkor megnyugodtam, hogy jól van, ez úgyis op lesz, ezért van a teszt szerver, ha jól tesztelnek úgysem kerül be éles szerverre. Hát mégis bekerült ...
    Az tisztán látszik most már évek óta, hogy hozzá nem értő emberek dolgoznak a tankok egyensúlyozásán. Ha az olasz töltőrendszert kapta volna meg akkor simán lehetett volna egy nagyon jó tankot csinálni amivel mégis gondolkodva kellett volna játszani és nem lett volna "broken".
    Majd pár hét múlva kíváncsi leszek az IS-3A szerver szintű győzelmi statisztikájára. Ha 55% felett lesz, mint az obj268v4-nél volt akkor muszáj lesz vele valamit kezdeniük. Jelenleg így néz ki a szerver stat. Sajnos vbaddict megdöglött pedig ott recent stat volt, ha jól rémlik elmúlt 30 napra. Azt lett volna jó megnézni most és 30 nap múlva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák