Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz wwenigma #175443 üzenetére

    Te tavaly is így nyitottál. Vadász vadász ... ;]
    Ettől még a wg nem hazudott, tisztában voltál vele, hogy ez is lehet az eredmény, olyat adtak a ládát ami benne volt a pakliban.
    Lehet valaki mást kéne megkérned, hogy nyissa ki a dobozokat helyetted. :DDD

    Amit még nem értek a streamereknél. Dez és QB is erősen kritizálja a wg-t, ennek ellenére azért a hozzájuk vágott 200 ládát kinyitogatták és még videót is csináltak róla. Én ha ennyire tiltakoznék a játék jelenlegi politikájával szemben akkor csak a kritizáló videót készítem el és a 200 ládát visszaküldöm, nem veszem át vagy nem bontom ki ezzel nyomatékosítva az álláspontomat.

    A játék jövőjét illetően (haldoklik-e a wot) a streamerek oldalán állok, nem kellenek a powercreep prémium tankok, normálisan kéne balanszolni a tankokat (prém lőszert) és akkor nagyon király lenne a játék.
    A karácsonyi dobozokkal kapcsolatban viszont a wg oldalán állok. Ez egy jó akció. Mindenki el tudja dönteni saját maga, hogy megéri-e pénzt költeni rá vagy sem és ha igen akkor mennyit. Gondolom aki veszi a ládákat az nem a gyereke szájából veszi ki a kaját, hogy erre költse. Ez az a pénz amit nem sajnálok a wg-től, hogy leszippantja az emberektől, jól csinálják, kiváló marketing fogás. Aki kitalálta tavaly, hogy csábító prém tankokat rakjanak a ládákba nagy pénzügyi zseni volt. Megnézném mennyire nő a wg bevétele ez alatt az event alatt és mekkora része az éves bevételüknek.

    (#175450) @Bobyjack:
    Aki beteg és nem bír ellenállni a csábításnak az menjen el orvoshoz. Sosem értettem miért kell a szerencsejátékot is törvényben szabályozni. Felnőtt emberek vagyunk aki nem tud józanul gondolkodni és felmérni a kockázatokat az megérdemli a sorsát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák