Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz galervin93 #174436 üzenetére

    Az excalibur küldetéseire igaz amit írsz, de a Chimera küldetései között már felesben vannak skillesek és grindelősek. A 8k sebzéses küldetéssel még skill4ltu is megszenvedett és egy hétig hajszolta mire meglett a kukáskocsival neki ebben a csatában: [link]
    Nekem a több tízezer csatám alatt alig volt 8k sebzéses köröm, szóval jól fel kell majd kötnöm a gatyót hozzá.
    Ha a 4 talpas szörny küldetéseit nézed akkor pedig azt látni, hogy annál szinte mindegyik küldetés a minőségre megy rá. Egy bot nehezen fog 3 egymást követő csatában 3500 felett sebezni vagy 30k-t sebezni 10 csata alatt.

    Szerintem nem probléma, hogy egy 6-os szintű tankot inkább mennyiségi mint minőségi küldetésekhez kötnek. Azt hadd szerezzék meg a gyengébb játékosok is könnyen. Majd ha túljutsz rajta jönnek a minőségibb küldetések a minőségibb tankért. :)

    (#174441) @Barcelona95:
    Excalibur küldetésekhez megcsináltam az összes szövetséges arty küldetést M44-gyel pár nap alatt kitüntetéssel. Nem esett jól, hogy artyznom kellett, szépen le is vitte azokban a napokban a statom, de kb 20-25 csatából lazán összejött és ez még kevesebb lett volna ha a másodlagost nem viszem végig. Szóval az m44 elég az excaliburhoz.
    Abban mondjuk egyetértek, hogy jobb lett volna, ha csak másodlagos küldetésekben van stunolás, mint ahogy a többi nemzet küldetéseinél is.

Új hozzászólás Aktív témák