Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz Project: A #146183 üzenetére

    Ne hallgass rájuk! :N
    Nézz videókat és gondold el, hogy te, hasonló szituációkat ki tudsz-e harcolni magadnak, el tudsz-e érni, mint amiket azokban látsz!

    Ha a kredittermelés a fontos, akkor feltétlenül egy akciós(!!!) tier VIII-as gép a megvásárlandó, a lehető legnagyobb alapátütéssel - ez a T34 lesz, ha minden igaz - , de az sem rossz ötlet, ha a bevétel-haszon arányát hasonlítod össze a wot-táblázatok, vagy a videók alapján (ez is sok időt igényel, de a valós átlag nem hazudik - fontos, hogy a fogyócikkek használata is benne legyen (aki előre, akciókor veszi azokat, azoknak ez az összeg nem szerepel az adatlapján - de ezzel is sokat tud keresni)). Így már a M4R. és a T-34-3 is képbe kerülhet, ha meg tudsz barátkozni velük - utóbbi a különösen nehéz eset.
    M10/Párducot-ot messzire kerüld, csak idegbajt lehet tőle kapni, azt a keveset, amit keresne, meg elviszi a sok mindenre nem való prémium lőszere! Akkor inkább már a SU-122-44...
    Jó legénység nélkül semmivel sem fogsz tudni érdemi "játékot" folytatni!

    Azt azért tegyük hozzá, hogy kezdő wot-osként még nagyszerűnek tűnhet ez a "játék" - "alul" teljesen más, mint "felül" - , de egy idő után, pláne, ha olyan pixisbe dob a script, akkor nagyon nagy csalódást is tud okozni, sz'al, meggondolandó, hogy egyáltalán érdemes-e költeni rá, amíg még nem jártál ott "fönn"...

    Szerk: D.Max-ot is kerül el: bitang lassú a mai, hegy hátán púp pályákhoz! ...és Tier VII alá ne add, ha valóban keresni is akarsz!

    [ Szerkesztve ]

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák