Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szbalogh

    őstag

    válasz Viktoár #140960 üzenetére

    Nem nagyon merészkednek FV TD-vel rankedbe. De egyáltalán bármilyen TD-vel. TVP és 907 a tuti,akinek van, netán mindkettő, annak sima ügy lehet akár az első liga isha végigtolja a szezont. És itt a kulcs dolog, végig kell tolni, mert sok meccs kell feljutni, amihez elég egy tank is akár. Viszont 5-ös vállaptól kell minél több gyors med a tank rangokhoz. Az első két tank rangot könnyű összeharácsolni, mert csak 5-5 csík, de a harmadik már megint 7 csík. Tehát 5-ös szinte el kell jutni amint lehet, utána már könnyű sok pontot szerezni, emrt minden tankra külön számolja. Előnyben vannak akiknek van pár orosz med és még egy TVP is.
    Tegnap a Maust próbálgattam. Sajnos mezős pályákon elég suta de sokszor behúztam az első háromba bukón. A végén lehet veleaprítani sarokba bújva mire kiszednek bemegy pár fontos lövés :D VIszont Mausba kell a sok gold, szinte alap. Elment tegnap vagy 800k kredit de kaptam is a rangokértmeg csíkokért, így prémiummal kb -200k volt a nap vége. Medekben lehet variálni a sima vagy old skulót, nem is viszi annyira a kreditet.
    Sajnos nem nyomtam meg az első két szakaszt, 4,5 és 8 pontot szedtem össze az első háromban. Most nagyon jól jönne az a 2-3 pont amit az elején kihagytam.
    Tehát aki innen akar szerezni goldot spajzoljon be 2-3 millió kreditet és legyen pár OP med a garázsban hozzá és persze végig kell tolni. Amúgy nem is érdemes belekezdeni ha a gold és a I-III liga a cél.

    [ Szerkesztve ]

    Nick: HE_Storm

Új hozzászólás Aktív témák