Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Zolee11 #131026 üzenetére

    Ne haragudj, de nagyon rossz a hozzáállásod. Mentél 800 csatát és már másban keresed a hibát, jelen esetben a leosztásban. Annyi és kész. Régebben +3T volt. Van rá magyarázat elég: gyorsabban kerülsz csatába, fokozatosan ismered meg a magasabb tierű tankokat stb.
    De nem ez a lényeg.
    Nem kell bujkálnod és menekülnöd, tudni kell használni a tankot és kész. Meg kell találnod a helyed a csatatéren és a csatában, ehhez pedig tanulni kell. Meg kell tanulnod és el kell fogadnod a játékmechanikát, megismerned a tankokat és a pályákat. Javaslatom, hogy menj át a kezdőbarátabb orosz heavy vonalra és a KV1-vel menj sok csatát, amíg belerázódsz. Mikor megveszel egy új tankot, nézz utána, pl a wotwiki-n, hogy mire számíthatsz és a wotreplays.com-ról nézegess sikeres játékosok replayeit az adott tankkal.

    Mit gondolsz, a "fizetős" játékosoknak más az MM? :F Pontosan ugyanannyit kerülnek ők is +2Tbe, de neked nem az a bajod. Meccsenként 175-öt sebzel, ez 43 dmg/tier, ami borzasztóan alacsony. Valahol 100 körül kezdene jó lenne és 120-nál már élveznéd a játékot. A superunikumoknál ez a szám majd' 300. Jelenleg tök mindegy, hova rak az MM kolonc vagy, mert nem tudsz még játszani. Ezen persze lehet változtatni, de sajnos tudatos hozzállás kell.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák