Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz hitman77 #130819 üzenetére

    Nekem mindhárom megvan, a Patriot jön be a legjobban, mert nagyon szeretem én is az amerikai tankokat. Eléggé gyors ahhoz, hogy helyzetet tudjon változtatni, ill. alkalmazkodjon a csata állásához. A tornya majdnem olyan kemény, mint a T32-é, de sokkal jobb a lövege (leginkább a pen miatt), és persze jóval mozgékonyabb maga a tank is nála.

    A Scorpion is nagyon jó, akkor ajánlom, ha szereted a sunyi TD stílust, mert frontvonalba nem szabad vele menni. Néha úgy is észreveszik, hogy az ember csak pislog és azon gondolkodik, hogy a WG direkt negatív camot adott neki. Ez is ontja a lóvét, ha jól használod, de mivel a háttérbe kell maradnod, kevésbé lehet vele befolyásolni a csata menetét szerintem. Ttöbb a mellélövés, és végül is nagy részben az ellenség hülyeségére kell hagyatkoznod.

    Nekem a Liberté jön be a legkevésbé, mert szerintem a sebessége már majdnem a használhatóság határán van. Sokszor későn érkezek vele a csatába, addig van, hogy eldő (kb, mint a Löwénél, bár annál azért gyorsabb). A páncélzata tényleg jó, de egyre többen jönnek rá, hogy a kupolát kell lőni, és a legpontatlanabb a lövegje az összes közül. Vagyis ha elég messze vagy, hogy nehezen találják el a kupolád, akkor már te is nehezen lövöd be az ellenséget.

    Összefoglalva. Szerintem egyénfüggő, hogy kinek, mi jön be. Patriot, nagyon jó, medként használható (kisebb némelyik mednél is), tornyozással ideális tank. Scorpion G a tipikus, lesből (vagy spoton kívülről) lövöldöző TD, a Liberté meg a tipikus, közelharcos nehéztank. Még annyi, hogy a Scorpion a legjobb ezek közül nagyobb tier-ek ellen, mert olyan magas az alap penje (249), hogy nem igazán van szükség gold ammora, ráadásul ugye rejtekből lősz, így tök mindegy, hogy az ellenségnek mennyi a penje meg az alfája.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák