Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz L4mie #10781 üzenetére

    Miért kell azt megvárni, hogy mindet beléd eressze? Miért nincs a közeledben fedezék, ahova be lehet vonulni? Miért nincsenek ott társak - mert ritka az az autoloaders aki belemászik 2-3 tank képébe.

    Tényleg olyan nehéz megtanulni a saját tankunk erősségeit kihasználni, ahelyett, hogy az ellenségnek engedjük, hogy ezt tegye?

    Miért mindig ez a; vegyék ki! nerfeljék! azonnal! a reakció minden apróságra, ami problémát okoz?
    Képtelenség már ez a sírás, hogy bármit csinál a WG, az sose jó senkinek, mert az ő egyéni kis játékstílusának nem felelnek meg a;
    - artyk
    - autoloaderesek
    - a láthatatlan tankok
    - a szemből gyulladó UP németek
    - a vacak térképek
    és így tovább a végtelenségig...

    Annak idején mikor elkezdtem videójátékokkal játszani nem volt kinél rinyálni, hogy vegyék ki a Marioból az ugráló halakat, mert állandóan elkaszáltak a hídon, vagy Bowser ne dobáljon már kismillió kalapácsot felém, meg tüzet is okádjon, és még ugrál is hozzá! Vagy a Wolf 3Dből az OP géppisztolyos katonákat. Vagy CS-ből az M4-et. Meg különben is minek volt 10-20 fegyver a játékban, ha úgyis mindenki csak 2-3at használt, és a többi gyenge vacak. Aztán pislogtunk mikor egy MP5 pro vagy Scoutos menő halomra lőtt minket - hack nélkül.
    Örültünk, hogy volt mivel játszani. Örültünk a kihívásnak és ha sikerült végre átverekedni magunkat rajta - holott sokszor csak egy vacak stáblista volt a "jutalmunk" a játék végén.

    Most meg mindenki csak fröcsög, mert nem megy elsőre csuklóból minden.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák