Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Ettől a jegyzettömb közbeiktatása még jó lehet és akkor nem kell soronként másolgatnod. Wordben mindent kijelöl, másol. Nyitsz egy jegyzettömböt, beilleszt. Jegyzettömbben mindent kijelölsz, másolás. Új Word fájlban beillesztés. A formázásokat megcsinálod, beilleszted a képeket.

Jobb ötletem sajnos nincs.
-
ny.janos
tag
Elég furcsa hiba az 1-es, amit írtál. Ha nem túl sok adatot / formázást tartalmaz a fájl, valamint nincsenek benne képek / táblázatok, akkor talán próbáld meg az új dokumentumba másolást egy jegyzettömb közbeiktatásával, vagy próbáld meg a fájlt egyszerű szövegként menteni docx helyett.
A kérdés persze az, hogy ezzel mennyi formázást vesztesz el, amelyet újra kell formáznod az új dokumentumban. De ha másként nem megy, még ez is jobb, mint nulláról kezdeni az egészet.
-
ny.janos
tag
-
rii
nagyúr
arrólo nem is beszélve, hogy qaurk/indesign-ban lehet látni, láthatóvá lehet tenni azokat a szövegdobozokat, képdpbozokat, akikben szerkeztgesz, míg nekem a word minkább sötétben való tapogatózás lesz ....
szerk.:
kettőt ráklikkeltem, vakami már lesz ... amúgy élőfej, és élőlában hívja magát
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest