Hirdetés

2017. október 18., szerda

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-07-30 17:06:48

PROHARDVER!

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12601) mezis válasza honfoglalo (#12598) üzenetére


mezis
(PH! nagyúr)

A jelerősség nem csak a távolságtól függ ! Fémes "árnyékolás" ne legyen közben !

mezis

(#12602) Fecow


Fecow
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Már hozzászoltam korábban is a fórumhoz a problémámmal kapcsolatban [link], és arra jutottunk, hogy valamit szervizeléskor rontottak el. Vissza is mentem a szervizbe ahol mondam, hogy valószinűleg rossz az antenna vagy a wifikártya. Mivel nem akartam, hogy elvigyék a szerrvizbe hosszú napokra, azt mondtam nézzék meg, hogy az antennák jól vannak-e rákötve. Annyit csináltak elmondásuk alapján, hogy a wifi kártyát ki-betették. Hazavittem a gépet, és a hálózat szakadozási probléma megszűnt. Használat közben arra lettem figyelmes, hogy néha egyszerűen megáll gondolkozni (nem tudom sajnos jobban megfogalmazni, mivel nem mértem magas pingeket), illetve drasztikusan vagy kevésbbé drasztikusan lecsökken a sebeség (néhány megabit- 0,01 megabit közötti). Arra lettem még figyelmes, hogy újra indítás után közvetlen, nem jelentkezik ez a probléma, csak néhány perc használat után. G-s WiFi-vel rendelkező notebookok stabilan működnek a mérési pontokon. Nem tudom, hogy most a w7 a probléma, vagy a kártyával van a gond, hogy tudnám megállapítani?

Köszönöm előre is a segítséget.

Nyergeld meg a nagyot

(#12603) kali válasza Fecow (#12602) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

másik routerrel van lehetőséged kipróbálni a notit/wifi modult?
a routeren friss firmware verzió van?

(#12604) Fecow válasza kali (#12603) üzenetére


Fecow
(fanatikus tag)

Sajnos nincs. :(
Főleg nem n-essel. Router szerint a legfrisseb firmware van rajta. De szerintem nem a router a probléma, mivel egyedül a notebookom bolt megváltoztava a rendszerben és a G-s notebookok továbbra is stabilan működnek.

Nyergeld meg a nagyot

(#12605) kali válasza Fecow (#12604) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

adott router - főként régebbi firmware verzióval - problémás a wifi szempontjából, erről elég sok fórumon lehet olvasni, ezért esetlegesen az is elképzelhető, hogy adott ellenoldali wifi modul nem tetszik neki! esetleg próbáld meg úgy, hogy a routert csak g módra kapcsolod, hogy a 4965agn is csak g módban csatlakozzon hozzá, és teszteld le úgy a kapcsolatot!

(#12606) Fecow válasza kali (#12605) üzenetére


Fecow
(fanatikus tag)

Lehetséges, én szerencsére még nem tapasztalatam semmi negatívat a routerrel kapcsolatban (kopp-kopp), sőt régebben még akár 70-90 Mbps sebességet is elértem n-es mód esetén szabad rálátással.
Kipróbáltam most g-s módban, de sajnos ugyanaz a probléma. Ellenoldali wifi modul korábban tetszett neki, csak a szerviz óta nem.

Nyergeld meg a nagyot

(#12607) kali válasza Fecow (#12606) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

a szerviz óta sem firmware, sem illesztő, sem oprendszer...stb nem változott?
nem aktiváltak időközben elérhető közelségben másik olyan - esetleg n szabványon működő - wifi hálózatot, ami a tiéddel azonos, vagy szomszédos csatornán működik?

(#12608) Fecow válasza kali (#12607) üzenetére


Fecow
(fanatikus tag)

A szerviz óta nem változott a router firmware, mint a linkelt korábbi hozzászólásomban írtam, szerviz után került rá egy w7, korábban vista volt. inSSIDer nevű program szerint nincs azonos csatornán más n-es hálózat, sőt g-s hálózat is csak 5 csatonányira van (1-es az enyém 6-oson van a legközelebb)i, illetve védősávok sem fedik egymást.

Nyergeld meg a nagyot

(#12609) kali válasza Fecow (#12608) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

más csatornán próbáld még meg esetleg, mert bizonyos eszközök nem szeretik a szélsőséges csatornákat!

(#12610) Fecow válasza kali (#12609) üzenetére


Fecow
(fanatikus tag)

Nem igazán változott a helyzet.
Kipróbáltam 2 másik csatonán (3-as, 7-es) is 1 másik géppel is, de továbbra is jóval rosszabb, mint a csak g-s notebookok. Nem tudsz valami módszert amivel meg állapíthatom, hogy hardveres (wifi kártya,antenna) vagy szoftveres(w7,driver, egyéb) a hiba? Újraindítás után közvetlen jó a wifi kapcsolat, ezért nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy most mi is okozhatja a hibát.

Nyergeld meg a nagyot

(#12611) kali válasza Fecow (#12610) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

adott wifi modult másik/több routerrel kellene tesztelni, és ha nem mindegyik esetében jelentkezik a hiba, akkor csak a két eszköz nem szereti egymást, ütközés van, vagy ilyesmi, ha viszont mindegyik/több router esetében is adott a probléma, akkor egyértelmű, hogy a noti/wifi modul/rendszer a hibás - akár hardveresen, akár szoftveresen!
illetve a te routeredet lehetne még azonos noti/wifi modul párosítással kipróbálni, annak az eredményéből is lehetne következtetéseket levonni!

(#12612) dale74


dale74
(lelkes újonc)

Hali!
Kösz a segítséget, kb. 2 hete írtam egy hálómegosztással kapcsolatban. [link] Összejött a kapcsolat; két biquad antenna, kb. 150m kisebb belógó faágakkal.
A TP-link WA501G router Received signal-ra 20dB körüli értéket ad. Erre tudnátok mondani valami viszonyítási alapot, hogy mennyire jó vételt jelent? (Mivel nem dBm-ben van megadva, nem tudom hova tenni)

(#12613) Fecow válasza kali (#12611) üzenetére


Fecow
(fanatikus tag)

Hát ez elég nehezen kivitelezhető számomra, ekkora gépparkkal nem rendelkezem.
Még a másik router kipróbálását eltudnám intézni, de az meg sajnos más környezetben lenne, így nem lehetne egyértelmű következtetést levonni. Viszont amit írtál, ha jól értem az azt határozza meg, hogy a router, vagy a wifi kliens-e a hibás (én 90%-ban biztos vagyok, hogy a kliens), én arra lennék kiváncsi, hogy kliensen belül, hogy lehetne meghatározni, elég nagy bizotssággal, hogy szoftveres(w7, driver, egyéb) vagy hardveres (antenna, wifi kártya, valami nagyon alacsony szintű wifikártya szoftver) a hiba.

Nyergeld meg a nagyot

(#12614) kali válasza Fecow (#12613) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

esetleg másik/más típusú oprendszer/illesztő a notira...
de ha másik routerrel, más környzetben is rendetlenkedik, abból is lehet következtetni arra, hogy nem feltétlenül a te routered a hibás...
szerintem egy roterrel nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, hogy biztosan a wifi modul a hibás! sokszor láttam már olyat, hogy adott wifi modul nem ment rendesen egy bizonyos routerrel - azon routerrel sok más modul remekül működött -, de másik routerrel már igen! sajnos nagyon sok befolyásoló tényező van!

(#12615) Peace válasza Truman (#12552) üzenetére


Peace
(őstag)

Megvettem, de rohadtul nem működik win7-el. :(

A másik meg, hogy nem tudok csatlakozni az épületben lévő wifi hálózathoz. Megvan a hálózati kulcs, de így sem enged. Nem tudom mi lehet a probléma. :F

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.

(#12616) Truman válasza Peace (#12615) üzenetére


Truman
(senior tag)

Hogy érted, hogy nem működik? Nekem a kistesója a TL-WN422G van, ráadásul a v1 hardver verzió, amihez nem is készítettek Windows 7 driver-t, így a gyártó javaslatára a Windows Vista -ét használom 7 alatt, és tökéletesen működik, sokkal több hálózatot behoz a környékről, mint az SMC-s elődje és a korábbiaknál is erősebb a jel.
Valami bibi van a Windows-oddal....

(#12617) Peace válasza Truman (#12616) üzenetére


Peace
(őstag)

Feltelepítettem driver+utility-t a kis cd-ről, amit kaptam hozzá, de semmi. Se program nem települ fel, se alkalmazás, semmi nem jelenik meg jobb alsó sarokban, és hiába keresek rá C-n, nem kerül oda semmilyen software. Telepítő azt írja ki, hogy sikeresen befejezte, de mégsem. Lövésem sincs mi a baja.

Viszont annak mi lehet az oka, hogy nem tudok kapcsolódni az épületben lévő zárt hálózathoz? Megkaptam a kulcsot is meg minden, de nem akar kapcsolódni. :F

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.

(#12618) Truman válasza Peace (#12617) üzenetére


Truman
(senior tag)

1. Jegyezd meg, hogy az égvilágon semmi szükséged nincs a vezeték nélküli adaptered utility-jére csak kizárólag a driver-re, Windows XP SP2-től fölfele tökéletesen elég az a csatlakozásra, ami a Windows-ban van.
2. Egy új (akármilyen) hardver megvételekor sosem a telepítő CD-vel kezdünk, hanem a gyártó honlapjáról szedjük le az aktuális driver-t.
3. Nagy valószínűséggel fent van a legújabb driver a Windows Update-n, így elegendő csak más úton (pl. vezetékkel) internetkapcsolatot biztosítanod a gépnek, és a Win 7 driver keresője már húzza is szépen lefele az aktuális driver-t

[ Szerkesztve ]

(#12619) Peace válasza Truman (#12618) üzenetére


Peace
(őstag)

Leszedtem a drivert innen: win7 driver

Feltelepült, de még mindig nem jutottam előrébb. Jelenleg ez a helyzet:

A probléma

Szóval mit kéne tennem, hogy végre win7 alatt is legyen netem, mert ez az xp egy hulladék, és nincs kedvem újra ezt használni. :(

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.

(#12620) Alex123


Alex123
(senior tag)

Sziasztok!

841ND wifis router, 821-es wifis usb adapter, usb-adaptert cd-ről install, wifis routert quick-setup, látja is a gép DE: baromi lassú.....

Nincs árnyékolás, mivel kb. 1,5 m-re próbáltam ki őket....jel erősségre kiírja, hogy kiváló, speedtest-nél ping 16 ms (szerintem jó), letöltés viszont csak: 0,23 Mb/s !

Mi lehet a gond?

Mit nézzek még meg a beállításoknál?

(magát a routert még nem telepítettem cd-ről, mivel ahhoz fizikailag is össze kellene kábeleznem de úgy nem fogom használni....(lehet ez a gond?)

- Alex -

"ITT NEMCSAK ŐRÜLTEK DOLGOZHATNAK, DE AZOKNAK KÖNNYEBB!"

(#12621) kali válasza Alex123 (#12620) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

a router nem is kell cd lemezről telepíteni, elég böngészőből konfigurálni!
először is azt nézd meg a router adminisztrációs felületén, hogy milyen szabványon megy a kapcsolat, milyen sebesség van beállítva, melyik csatornán megy a forgalom - próbálj csatornát módosítani, hátha egy a közelben azonos vagy szomszédos csatornán működő hálózat nyomja el a tiédet -, valamint kerüljön beállításra valamilyen titkosítás (a legjobb a wpa2-psk - aes), nehogy rád akaszkodjanak, és attól lassuljon be!

(#12622) Jarod1


Jarod1
(PH! addikt)

sziasztok , az acer 2410 es notival 1 tp linkre csatlakozom de nincs internet kapcsolat,
ipconfiggal 0.0.0.0 ad ki, ötlete valakinek mit lehet csinálni?

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#12623) Alex123 válasza kali (#12621) üzenetére


Alex123
(senior tag)

Mode: 11 BGN mixed

Channel Width: Automatic (de próbáltam már, 9,10,11...)

Max Tx Rate: 300Mbps

A titkosítást majd bekonfigurálom....

A közelben (panelház) fel is jött vagy 6-7 db wifi kapcsolat, de mind le van lakatolva (titkosított) és mindnek alacsony - 1-es az erőssége...

Az én kapcsolati jelerősségem pedig 5-ös (az a zöld színes izé, ami mutatja...)

Esetleg végigpróbáljam a csatornákat 1-11-ig vagy maradjon Automatic-on?

"ITT NEMCSAK ŐRÜLTEK DOLGOZHATNAK, DE AZOKNAK KÖNNYEBB!"

(#12624) Alex123


Alex123
(senior tag)

Elírtam, nem a Channel Width-et próbáltam, az maradt Automatic-on, hanem a sima Channelt, az lett állítgatva és 1-13-ig lehet beállítani, alapból Auton-n volt...

"ITT NEMCSAK ŐRÜLTEK DOLGOZHATNAK, DE AZOKNAK KÖNNYEBB!"

(#12625) kali válasza Alex123 (#12623) üzenetére


kali
(Jómunkásember)

ezen alkalmazás segítségével nézd meg, hogy milyen csatornán forgalmaznak az elérhető közelségben lévő hálózatok, és keress olyan értéket, ami üres - sőt az lenne az igazi, ha a két szomszédos értéke is szabad lenne; wirelessnetview (nem kell telepíteni, csak futtatni!)
amúgy mekkora netes sebességből gazdálkodhatna a wifi hálózat?

[ Szerkesztve ]

(#12626) tchris8 válasza mezis (#12345) üzenetére


tchris8
(újonc)

Köszi a konstruktív és hasznos hozzászólást..:)
Más forrásból kell keresnem a megoldást.

(#12627) Воланд


Воланд
(Jómunkásember)

Sziasztok!

A következőben kérném a segítségeteket. Adott egy Linksys wrt160n V3 router melyre internet megosztást szeretnék beállítani a következő módon: minden weboldal és webes alkalmazás tiltva legyen (msn, torrent) csak három-négy oldal legyen engedélyezve. Viszont a dolgot bonyolítja, hogy a router nincs állandó géphez kötve, ezért szoftveres megoldást nem lehet alkalmazni, a router beállításai meg elég szegényesek, sőt nem is működik rendesen, hiába állítok be tiltani kívánt oldalakat, nem menti el a beállítást. Ugye átirányítássál nem tudom megoldani, mert nem egy oldalt akarok engedélyezni hanem maximum 4-et, plusz levelezés. Egyenként meg lehetetlen tiltani az oldalakat, plusz szavakat sem adhatok meg, mert akkor azt a négyet is tiltaná. 3 gépen állandóan lenne net és vpn, teljes hozzáféréssel, körülbelül 10 gép lenne amin a tiltást be kellene állítani, de ezek nem céges gépek, ezért szoftvert nem telepíthetek. Szóval mindenképpen routerből kell megoldani, talán IP cím alapján. Leegyszerűsítve blacklist: minden, whitelist: 4 oldal, plusz levelezés, vpn.

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12628) Truman válasza Воланд (#12627) üzenetére


Truman
(senior tag)

A Linksys WRT160N 3.0 DD-WRT kompatibilis. ;)

(#12629) Воланд válasza Truman (#12628) üzenetére


Воланд
(Jómunkásember)

Biztonsági szempontból mennyire kockázatos ez a firmware?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12630) mezis válasza tchris8 (#12626) üzenetére


mezis
(PH! nagyúr)

Miért ? Kezdjem azzal, hogy csomagold ki, ha hidegről vitted a szobába és fennáll a páralecsapódás veszélye, várj legalább két órát a további szereléssel ?
Valameddig csak el tudsz jutni az ábrák alapján, vagy az is gondot okoz ? :F

mezis

(#12631) Truman válasza Воланд (#12629) üzenetére


Truman
(senior tag)

Szerintem semmivel sem kockázatosabb, mint a gyári. Persze ideálisabb célpont a hacker-eknek, mintsem gyártóspecifikusan újabb támadásokat kidolgozni. De a lényeg, hogy a jelenlegi firmware-eddel sokkal kisebb valószínűséggel tudod kivitelezni azt, amit akarsz.

(#12632) Truman válasza tchris8 (#12315) üzenetére


Truman
(senior tag)

tchris8 !

Nem írtad rossz helyre, de attól tartok ez nem fog menni, mert az eszközbe beépített ADSL2+ modem van a router-en kívül, és így nem tartalmazza a szükséges WAN (RJ 45 -ös) csatlakozót, hanem csak sima telefon (RJ 11-es) bemenetet, ezért digi net megosztásra nem tudod használni, mert az eszköz csak telefon vonalról érkező net (ADSL) megosztására alkalmas.

Az tanácsolom, hogy add el ezt az eszközt. (Szerintem sokan keresnek ehhez hasonló modem-router -eket.) És vegyél helyette WAN (RJ 45-ös) csatlakozóval rendelkező router-t.

[ Szerkesztve ]

(#12633) Воланд válasza Truman (#12631) üzenetére


Воланд
(Jómunkásember)

Az biztos, hogy a gyári semmit nem ér. Megpróbálom akkor ezt a linux alapút, hátha ezzel előbbre jutok. Köszönöm! :R

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12634) honfoglalo válasza mezis (#12600) üzenetére


honfoglalo
(senior tag)

Oké, akkor utolsó kérdés: a pc-modem közé és a wifi router-modem közé is patch kell, nem cross?

(#12635) Truman válasza honfoglalo (#12634) üzenetére


Truman
(senior tag)

Régebben patch kellett, de ma már tök mindegy, mert a hálózati eszközök szinte kivétel nélkül auto MDI/MDIX -esek. Magyarul: a kereszt bekötésű kábelt is visszafordítják.

(#12636) honfoglalo válasza Truman (#12635) üzenetére


honfoglalo
(senior tag)

Köszönöm.
Most még felmerült, hogy a lakásban nehézkes elvezetni a kábelt, -előszobában- ezt nem tudom meg lehet-e oldani, acces pointrol mi a velemeny, milyen arban lehetne g-s sebességet tartani, úgy hogy gyorsabb legyen mint most, a routertől messze eső helyeken a net, megéri azon gondolkozni, vagy jó/jobb a kábeles vszonylag olcsó megoldás?
köszi

(#12637) Truman válasza honfoglalo (#12636) üzenetére


Truman
(senior tag)

Szerintem nem rossz megoldás, bár kétség kívül költségesebb. Arra kell ügyelni, hogy a legtöbb G-s AP csak gyenge WEP titkosítást ismer fel repeater (jelismétlő) módban. Ezért célszerű N-est venni. Pl.: a három antennás TP-Link TL-WA901ND tudom ajánlani elég baráti áron (8-9 eFt) beszerezhető.

(#12638) Peace válasza Peace (#12619) üzenetére


Peace
(őstag)

Tehát nem fogok wifizni win 7 alatt ezek szerint? :(

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.

(#12639) Truman válasza Peace (#12638) üzenetére


Truman
(senior tag)

Fogalmas sincs mi lehet a probléma, esetleg megpróbálhatod reset-elni a hálózati beállításokat. A parancssorba írd be: netsh winsock reset
Ha nem válik be, akkor húzd újra a Windows-t, jobb ötletem nincs.

De ha miután újratelepítetted a rendszert-t, ne a gyári CD-vel telepítsd fel, adj neki Internetet vezetéken, és keress driver-t a neten a Windows Update-el (ez a legjobb megoldás). Vagy esetleg keresd meg a legújabb driver-t a TP-Iink oldalaán azt rakd fel az eszközkezelő segítségével, driver frissítéssel. A UTILITY -jét MÉG CSAK VÉLETELNÜL SE TELEPÍTSD !. Az a legtöbb esetben csak a kavart okozza, kiváltképp Vista és 7 rendszereknél.

Szerk.:
Véletelnül nincs bekapcsolva a MAC szűrés is, azon a Wifi router-en, amihez csatlakozni akarsz?

[ Szerkesztve ]

(#12640) Peace válasza Truman (#12639) üzenetére


Peace
(őstag)

Nincs kedvem újratenni. Már megtaláltam és telepítettem a win 7 drivert tp-link support oldaláról. :(((
Nincs MAC szűrés rajta, mert xp alól vígan netezek róla 2 napja.

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt.

(#12641) honfoglalo válasza Truman (#12637) üzenetére


honfoglalo
(senior tag)

A biztonságot leszámítva, miben rosszabb? Sebességet hozza, főleg ha G-s a wifi router is, nem?
5k alatt kéne vmit, lehet használtan is, mit gondolsz?

(#12642) Newyorker


Newyorker
(PH! addikt)

Sziasztok!

Egy amatőr kérdés, vagyis nektek az lesz :)
Van egy Gigabyte GN-BR01G típusú wifi routerem, melyet le szeretnék passwordozni, hogy wifin keresztül ne tudjon más rácsatlakozni csak az aki tudja a passt.

Hogyan kell?
Köszönöm előre is!

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BF4 és GTA V 👀 👀

(#12643) localhost válasza Newyorker (#12642) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

Mit ír erről a készülék kezelési útmutatója /súgó/help/manuál stb ?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#12644) Truman válasza honfoglalo (#12641) üzenetére


Truman
(senior tag)

"A biztonságot leszámítva, miben rosszabb?"
Semmiben.

"Sebességet hozza, főleg ha G-s a wifi router is, nem?"
A sebesség az függ az elveszett csomagok számától is, csak a megkapott csomagot tudja megismételni. De általában jelentéktelen a sebességvesztés.

5k alatt kéne vmit, lehet használtan is, mit gondolsz?
TP-Link TL-WA501G -->Leírás.

(#12645) Newyorker válasza localhost (#12643) üzenetére


Newyorker
(PH! addikt)

sajna nincs már meg az útmutató, a neten meg csak full english van :(

de ez ennyire bonyolult?

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BF4 és GTA V 👀 👀

(#12646) localhost válasza Newyorker (#12645) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

Ezt kérdeztem én is: ennyire bonyolult ? :))

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#12647) Truman válasza Newyorker (#12642) üzenetére


Truman
(senior tag)

Nem értem minek kell ugyan azt a kérdés, több helyen feltenni? :(((

(#12648) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Üdv! Vettem ma ezt a jóságot. Az lehet hogy a wifi kicsit zavarja? Csak mert a 2-es eszköz a laptop takarásából sokkal nehezebben reagál. 433.05 és 434.79MHz között dolgozik.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi RN4 Global (4/64)

(#12649) mezis válasza Newyorker (#12645) üzenetére


mezis
(PH! nagyúr)

Üdv.!

Be tudsz jelentkezni a routeredhez ?

mezis

(#12650) Alex123 válasza kali (#12625) üzenetére


Alex123
(senior tag)

Szia!

Köszönöm, megnézem és "referálok" majd de csak a jövő héten, mert el kellett utaznom....

A net amúgy TvNetwork-ös Lannet, 25/10 Mbit-es.

- Alex -

"ITT NEMCSAK ŐRÜLTEK DOLGOZHATNAK, DE AZOKNAK KÖNNYEBB!"

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.