Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Eddig úgy tudtam, hgoy a rezet könnyű megmunkálni, de amikor a full réz
procikupakot köszörültem enyhén szólva meglepődtem. Alig leetett köszörülni, vagy 20 percen át köszörültem
Namost a rezet csak köszörülni nem lehet? Mert amikor alumíniumot köszörültem, azt is nagyon nehezen vitte, de ha az alumíniumot reszeltem, akkor az ment, viszonylag jobban, mit a köszörülés. Namsot a rezet nem köszörültem, lehet, hgoy csak köszörüni nem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

procikupakot köszörültem enyhén szólva meglepődtem. Alig leetett köszörülni, vagy 20 percen át köszörültem
Namost a rezet csak köszörülni nem lehet? Mert amikor alumíniumot köszörültem, azt is nagyon nehezen vitte, de ha az alumíniumot reszeltem, akkor az ment, viszonylag jobban, mit a köszörülés. Namsot a rezet nem köszörültem, lehet, hgoy csak köszörüni nem lehet?