Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Igen, sajnos én is azt tapasztaltam, hogy az iPad pro jobban kezeli a nagyobb pdf-eket. A múlt héten volt lehetőségem kipróbálni egy 10.5 iPad Pro-t, és eléggé gördülékenyen ment ez a része. viszont sok más meg nem, illetve csak kompromisszumokkal. Az egér hiánya például elég frusztráló, illetve az egyes elemek megnyitása mondjuk emailból, csak adott programmal lehetséges. Ahhoz, hogy mondjuk egy xls fájlt meg tudjunk nyitni excel-el, ahhoz le kell mentenünk, és excelt megnyitni, majd a fájlt megkeresni.
Szóval sok dolog jobban és gördülékenyebben megy, de nagyon sok pedig csak erős kompromisszumokkal.Visszatérve, ki fogom próbálni, hogy egy windows-os tableten mi működik gyorsan és jól. Androidra találtam egy jó pdf olvasót, de annak most nem tudom a nevét, mert nincs nálam a tablet.
Még mindig érdekelne, hogy nagyobb monitorra rá tudom kötni a YogaBook c930-at valahogy, vagy a képet át tudom lőni rá?
Illetve, a Lenovo-ra mennyire jellemező, hogy nem szarja le a vásárlóit, és fejleszti a saját találmányát? Mert szerintem sok kiaknázatlan dolog van még ebben a kis könyv-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő