Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    Sziasztok!

    Röviden: nem sima flv videó mentése sajátgépre, amikor az URL valahogy a swf-ben van elrejtve.

    Bevezető, magyarázkodás: elnézést, hogy ilyen speciális és nem szorosan a topic cím témájához kapcsolódó kérdéssel jövök ide, de annyi haszontalan dologra megy el a neten az idő, annyi más fura téma van, a szextől kezdve a windows törésen keresztül a motorversenyzésig, piszlicsáré kezdő, alapkérdések ezreire adnak választ a fórumozók, szóval talán az enyém is megoldásra kerül. Sokat nyelek, hallgatok, és csak nézelődök, ritkán emelkedek szólásra, de akkor... ha létezhetnek EMO-k és igaz politikusok, akkor ez az én hsz-m is itt lehet a ph-n ilyen hosszúságban, stílusban. :))

    Probléma, feladat, cél:
    Van ilyen, hogy nava filmarchívum, ezúttal földi halandó is nézheti neten a régi, bármilyen szekta titkos jegyzőkönyveinél is jobban eldugott, inkább kutatók számára hozzáférhető régi, archív filmeket, amelyek a mai gazdaságos tescós, agyonmelózott világunkban talán olyan tartalmak, melyek csak megszállott csodabogarakat érdekelnek, mint engem. :DDD Jeles András film, 1988-as Híradó részletek pl.
    állítólag ez év végéig, az ünnepek idejére vették meg a jogokat, tehát bizonytalan, ilyen flash nézegetővel később nézhető lesz-e, vagy fizetős reg kell hozzá.

    Szupi-szupi, flashban nézhető az egérmozi! :DD

    Akárcsak a retek klub online műsorarchívuma, ott pl ilyen a XXI. század, ami érdekel még engem.

    Oké, de én szeretek minél több dolgot lementeni a gépemre, mert az a tapasztalat, egy idő elteltével törölni, lebutítani, fizetőssé szokták tenni az ilyen érdekes és színes és mozgó nyalánkságokat. DVD-n sosem fogják kiadni x okok miatt, csókosom sajnos nincs a fenti "intézményeknél", így "privát példány" kizárt.
    Természetesen saját használatra szánom, nem kereskedek vele, nem csinálok puccsot vele stb. stb. Ezek annyira periférikus videok, hogy nem súrolják a sima youtube-s videk mentését jogilag....

    Közepesen értek az ámítástechnikához, így persze ismerem a firefox alatti flv, youtube mentő programokat, cache turkálást, forráskódot, igen, köszi. Ezek nem jöttek be.

    Összefoglalva: Tehát a flash behívja a videót, semmi cachet, temp filet nem ír a lemezre, streamként szedi le a szerverről, az url valahol a swfben van, sok vacakolás után eljutottam odáig, hogy a videót megjelenítő swf-nek az actionscript-éből kimentettem ezt a 3 képet, elvileg ezek adják meg a video urljét... :F
    Szeretném megkapni a kívánt videó fájl URL-jét, és így a szerverre felrakott eredeti fájlt lementeni a gépemre.
    Próbáltam megszenvedni vele, de programozásból nem vagyok annyira jó, nem sikerült összeraknom ezekből a függvényekből,képletekből az URL-t. :(((

    Íme a képek a flash forrásából:


    a hivatkozott nava xml-ben ezt találtam a legjobban kívánt videóra vonatkozóan:

    <identifier>74</identifier >
    <source>1-10-film-a_kis_valentino.mp4</source >
    <title>A kis Valentino</title >

    Kérlek, segítsetek, karácsonyi jótétként!
    Boldog karácsonyt!
    Pigsty

    [ Szerkesztve ]

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Új hozzászólás Aktív témák