Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ayg0

    senior tag

    Tiszteletem!

    A következő problémával fordulnék a szakértőkhöz. Úgy döntöttem kipróbálom az SP3-as XP-t is. Lévén, hogy két rendszerpartíció van - egy böngészéshez, szövegszerkesztéshez meg ilyen alap dolgokhoz és egy másik kifejezetten játékokhoz - beáldoztam a game-re szántat. Még cdboot előtt leformáztam az e: -t (játék), illetve a boot.ini-ből töröltem a partíció választhatóságát, majd újraindít. Megy is szépen a discről a rendszervizsgálat ahogy szokott, de aztán legnagyobb meglepetésemre csak XP install (a méretből ítélve, ami egy pillanatra jelenik meg a bal alsó sarokban, a komplett HDD-t vizsgálta), egy javítás és egy kilépés opció van. Ha entert ütök (telepítés) a felhasználói feltételeket közli velem, de innentől nem mertem tovább menni, nehogy elkezdje felülírni a jelenleg is használatos rendszert.
    Kérdés, hogy vajh' miért nem ajánlja fel a partíció választás lehetőségét, illetve hogyan oldhatnám meg, hogy az 'e:' részrere akarja tenni?

    Előre is köszönöm! :R

    "A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Új hozzászólás Aktív témák