Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz tomboy0013 #91152 üzenetére

    Érdekes, hogy te egyből leírtad a lényeget, hagyták megszűnni, hagyták mert....izé hogy is fogalmazzam, ha én vagyok a fejlesztő és nem kapom meg a nyersanyagot, a jó nyersanyagot, amiből jut tudok csinálni (kódolni), hát akkor ba....tok meg. De nyilván nem így működik, mert fejlesztik azt, csak nem a mostani rendszerre, a 8.1 után a w10 is erre a sorsra jut...majd. És itt nem Józsibácsiról beszélünk, a hitelből megalakított IT forradalmárról bivalybasznádról egy tanyán lévő kunyhóban, hanem az MS-rról, aki röhögve és kilóra megvehetné ezt az országot, hagyta, hogy a messenger-t, az egyik legtöbbet használt programot elsüllyedni, és ezáltal a felhasználóinak újabb szájba köpését nézze kitárt karokkal, talán még mosolyogva is.

    Nem tudom, emlékeztek-e még, de volt itt (is) egy nagy MS hittérítő, konkrétan olyan beton stabilan ajnározta az MS-t napi szinten orbitális hülyeségekkel, hogy neki már sok pénzt kellett volna kapnia az ms-tól. Hát ez a nooeca.... :), jah kb nyár óta hirtelen lépett droid-ra. Áruló! :D

    És azt álmodtam, hogy...

    Szerintem a CU április 25-én olyan lesz, amit mindenki várt.
    Gyors, kegyetlen gyors, a beton hozzá képest csak vaj szintű, annyira stabil lesz. És a store-ban a minőségi applikációk hada lesz úrrá, vadiúj messenger és facebook, amik azonnal megnyílnak. Rengeteg banki applikáció és emiatt nem kell készüléket, vagy pc-re váltani, eltudom intézni már az MS készülékén. Nyomtató programok sokasága, ha fényképezek, természetesen a már a kiváló adottságokkal és az egyik legjobb lencsével ellátott 950-es telefonoknál az UA nem rontja el a képet, amit aztán az utolsó pontig szerkeszteni tudok és wifin, nfc, bt-on, vagy a világ másik tájáról unottan kinyomtathatom az otthoni nyomtatón, mire hazaérek.
    A névjegyeket másik telefonra akár egyetlen kijelöléssel és küldéssel eltudom küldeni BT-on, mint a másik rendszerű telefonokon és emiatt nem kell 8 pontot végigzongoráznom egyetlen emberre 2017-ben!
    Tudom vezérelni az otthoni riasztómat, a pioneer házi rendszeremet, az okos tévémet a már valóban okos telefonommal és sok sok mindent mást, ami miatt mindig készüléket kellett cserélnem.
    Na, ilyen lesz a CU!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák