Hirdetés
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586
üzenetére
Köszi, próbálkoztam mindennel, semmi se tudta megjavítani. Az SSD csere után nem települt fel az aktuális frissítés, majd egy javító frissítéssel sikerült, azóta jött rá normálisan 2, de az 5710-es dev buildtől kezdve semmi. Találtam egy 2024 év végi reddit topikot, ahol ugyanez volt a hiba többeknek is, volt ott is néhány javaslat, de nekik sem sikerült javítani. Ja, Canary sem ment fel, se frissítés, se az in-place upgrade.
Tegnap újrahúztam inkább a rendszert, miután sikerült a 2TB-os partíciót átrakni a többi HDD-re. Ami meglepő, hogy sok olyan funkció, ami már korábban jött elvileg a frissítésekkel és sosem kaptam meg, most alapból benne volt, szóval valószínűleg már korábban akadt el valami a rendszerben.
A durva, hogy a különböző típusú frissítések ISO-ba integrálására tovább tartott, mint a letöltés és telepítés (1-1,5 óra volt az ISO készítés).
Már csak napok kérdése és visszarakok mindent
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
pzstm