Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Home server / házi szerver építése
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senki66
senior tag
Ha nem érted, akkor nem hiszem, hogy igazán nyomon követnéd pl. ezt a fórumot. Éppen elég problémát írnak le a tagok. Én inkább azt nem értem, hogy én (és sokan mások), miért ragaszkodom ahhoz, hogy olyan használhatóvá tegyem a Win 10-et, mint a 8.1 volt.
Itthon két gépen van win10, kislányomé, folyamatosan szarozik a wifivel, nem látja a hálózatot, újra hozzá kell adni az adaptert stb. Nagylányom gépén hetekig kínlódtunk, állandó kékhalál, hiába nyomoztam, hogy mi a hiba nem lehetett megállapítani, mert random mindig más hibát írt. Visszatettem a 8.1 -et - érdekes, azóta semmi hiba. Saját gépet kb egy éve nem tudom normálisan használni a Win10-zel. Video lejátszás akad (hang, kép) megoldás nincs, csak magyarázkodás, hogy driver hiba, meg a torrent miatt, stb. Start menü csak részben működik, beépített alkalmazások, Windows store nem indul. Érdekes módon a 8.1-el ez a gép is hibátlan volt. Már csak a következő " nagy" frissítést várom, ha azután is így marad, akkor vissza a 8.1-re. Informatikus vagyok, mégis csak szívok a 10-zel. -
Azért elég sok szó esett már Win8, sőt, a Win10 korábbi verziói alatt is jól működő, aztán a Win10, illetve a Win10 frissített változatai alatt már nem működő programokról, eszközökről.
Én a múlt héten két PC-met voltam kénytelen Win8-cal újratelepíteni, de több olyan irodát is ismerek, ahol a teljes PC-garnitúrát fejlesztették vissza 8-ra, illetve 7-re.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő