Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elsőként a 10 éves Wyse keskeny kliensemre (melyben a 4 Gigás SSD-t egy flex-szel megkisebbített hátlapú Samsung 470-es SSD-re cseréltem ki és azt egy plasztik kártyával izoláltam benne a wifi kártyától) küldték ki a múlt hónapban az elsők között a 1809-es frissítést , mert biztos kíváncsiak voltak rá, hogy mit fog vele csinálni és tökéletes azóta is. Már azóta ez meg lett frissítve a 17763.134-es verzióra. Semmi bekékülés nincs. Már azóta a frissítési segéddel a többi gépet is lefrissítettem . Sehol semmi hiba nincs. A gépek fürgék és nem melegednek.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OpenMediaVault
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- Apple MacBook
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Logitech z5500 5.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest