Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
üzenetére
Ma én is tapasztaltam egy Dell gépen. Egy ismerősöm hozta hozzám, hogy a 1809-re frissítés utána Conexant hangkeltő nagyon torzít, de csak akkor ha a Dell féle driver van fennt. A Microsoft-os driverrel teljesen rendben van a hang. A lényeg, hogy addig mókolt a driverekkel, amíg már egyáltalán nem lett hang és a Windows is megborult egy kicsit. Megkért, hogy mivel már úgyis régen volt telepítve, ezért húzzam neki újra a rendszert. A gépen gyárilag Windows 8 Pro volt, ami annak idején frissült Windows 10 Pro-ra. Emiatt gyorsan feltettem egy 10 Pro-t, ami nem aktiválódott be. A hibaelhárító szerint a gép Windows 10 Home digitális licenccel rendelkezik, ami természetesen nem igaz. Felhívtam a Microsoft Magyarország ügyfélszolgálatát, ahol leellenőrizték a kulcsot és azt mondták, hogy az teljesen rendben van és, hogy aktiválást végző szervereikkel van probléma. Rögzítették az esetet és azt ígérték, hogy meg fognak keresni, ha kijavították a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest