Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen házat vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
üzenetére
Nem nálam jött elő, a sok írás probléma, hanem egy másik topiktársnál, nálam az volt, hogy akadozott a gép.
Már elszántam magam a reinstallra, gondoltam arra is, hogy megadta magát az ssd, esetleg a gépÉs mint utolsó próba feltettem egy free antivirust a pandra free-t, hogy jó vagy sem azt nemt tudom, és azóta kiegyenesedett a gép működése, sokkal gyorsabban töltenek be a programok, és nem akad semmi sem.
Igen a Windows az eredeti, matrica itt van, ezzel lett aktiválva a telepítő az ms től lett letöltve.
A többi szoftver is eredeti, vagy freeware.(#84137) csicso82
Pontosan nem tudom, hogy mely esetben lehet elszámolni költségként, és mely esetben beruházás.
Feltételezem, adózási szempontok miatt nem mindegy, hogy melyik eset áll fent.Vannak mennyiségi liszensz megoldások, amiknél kihangsúlyozzák, hogy elszámolható költségként.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motoros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi