Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Jó lenne ha értenéd a folyamatot:
1. leír valaki bugokat, én is leírok kapcsolódva, a Windows-ról van szó
2. ugyanazok általában megjelennek hogy unalmas a bugokról a rizsázás
3. szerválok vissza ennyi erővel ha unalmasnak találjátok nem kell reagálni rá, de kényszeresen hozzászóltok mindig, én örülök te, Geth elégedetten használjátok, én és mások sajnos nem mindig
4. személyeskedés a vége, ti legalább kulturált ellenvéleményt írtok, ez sajnos nem mondható el minden topikolóról, lásd pc360 mit művelt Kékessel aztán még hazudik hogy ő "senkit nem támadott közvetlenül", hát én kérek elnézést helyette pofám leszakad milyen gerinctelenség
Engem is zavar ám amikor meséket költenek rólam:
"akkor neked meg ennyi erővel kb. semmi nem felel meg és mindenen csak problémázol... "
Ez színtiszta kitaláció a részedről, csak ma is századszor említettem én használok pl. Defendert mert jónak tartom, van amiben az Edge tetszik, és világosan leírtam vannak jó ötletek a rendszerben csak még tovább kellene gondolni. Nagyon furcsának találom amikor pozitívumokat IS írok, ti mindig előadjátok én CSAK állandóan fikázok mindent. Ez egyszerűen hazugság!
Tényszerűen kérdezlek, például szerinted nem gáz évi két szőnyegkihúzás után nem közli a rendszer mit állított vissza alapra, milyen funkciót vettek ki stb.? Nem gáz, arányaiban szerte a neten hányan panaszkodtak fekete képernyőre, kékhalálra, audio-mikrofon gondokra, hányan mentek vissza muszájból 1709-re?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő