Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtommal pont azért vonja vissza a frissítési lehetőséget a MS mert a régi OS-eket könnyen lehetet illegálisan aktiválni különféle módszerekkel és ezen aktivált OS-eket simán lehetett 10-re frissíteni. Tehát a régi rendszerek frissíthetősége már nem növelné, sőt csökkentené a W10 vásárlóinak számát..
-
King Unique
titán
A frissítési segéd az akadálymentesítő technológiákat használok számára még jogszerű az upgrade-hez év végéig. A kulcsos telepítés megint más, de az valahol az MS felelőssége is, ha még mindig engedik... Ha meghirdetnek ettől-eddig egy kedvezményes frissítési lehetőséget, akkor annak normál esetben a gyakorlatban is e határidők között kellene csak működnie, nem pedig jóval azon túl is.
(#67825) Spec:
Hát ez az, mert ha ez esetleg nem OK, akkor ugye minek engedik... Ez olyan, mintha bemennél a boltba és még mindig kint lenne az akció XY termékeknél, majd a pénztárnál közölnék, vagy a boltból kijövet menne utánad a szekus, hogy mégsem úgy volt az... -
Spec
őstag
No de mi a helyzet, ha valaki egyáltalán nem frissített Win 7-ről 10-re (se az ingyenes határidőig, se utána), hanem kapásból tiszta telepítéssel, de a Win 7 kulcsával tette fel a 10-est? Akkor az most jogtiszta, vagy sem?
Csak mert én így jártam el. Aktivált, jogtiszta Win 7 Pro OEM kulccsal telepítettem a Win 10-et, de előtte sosem frissítettem fel. Ilyen esetben mi a helyzet? Mert ha jól tudom ez a kisegítő eszközös korlátozása a frissítésre vonatkozik, de szűz telepítésnél nem láttam ilyen opciót. A telepítésnél nem kérdezett semmit, nem közölt semmilyen speciális feltételt, és azonnal be is aktiválódott. Szóval ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi