Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Két NVIDIA kártya egy alaplapon. (Tapasztalatok, használhatóság)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
Aha, mert ha valaki nem ért egyet bizonyos dolgokban és ezt le is írja konkrétan a témába vágóan, akkor már mindjárt nem a témához szól hozzá, meg ráfogunk még olyan zöldségeket, hogy "rendőrködés" (??) és társai. Az pedig megint csúsztatás, hogy csak én kifogásoltam, mert pl. a közeltmúltban többen is szóvá tették. Ahogyan az imént más is, az meg a másik. De egyesek újabban már valószínűleg kevésbé foglalkoznak vele, mert tudják, hogy bizonyos egyéneknek felesleges bármit is magyarázni, ha fent van a szemellenző...Viszont ez már kissé uncsi itt és elsődlegesen inkább a szakmai kérdések megválaszolásában kellene villogni. A másik OS használata egyébként pont találó javaslat volt. Ha nekem annyira nem tetszik egy OS kinézete, működése és XY egyéb gondom van vele, akkor valószínűleg nem használom és keresek helyette mást. Ha mindenképpen Windows platformon akarok maradni, akkor pedig van jelenleg egyéb választási lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Felül nekem azt írja Windows 10, nem azt, hogy MS consumer ecosystem)