Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Valami baja van a tápomnak
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Tényleg? Te ezt szurted le abból amit írtam, hogy nehéz eljutni ezen opciokhoz? Gratulálok.
Egyébként meg ismertem a jobb klikkes dolgot, csak ritkán használom, most nem ugrott be hogy ott is megtalalhato. Keresőbe meg nálam nem ad talalatot. De ez csak egy apróság volt, sikerült kiragadnotok a leglenyegtelenebb dolgot abból amit írtam, majd több hsz-en keresztül erről beszélni.
Szóval lehet, hogy előbb meg kéne tanulni szöveget értelmezni aztán válaszolni.Akkor röviden is: az MS csinált egy újabb appot a beállításokhoz, a meglevő mellé, ami butább mint az előző, és most már kettő van. Ez, meg még sok hülyeség fontosabb volt nekik mint egy konzisztens, átlátható UI-t csinalni. Persze ezt így a Win8-tol értve.
Karak_22: igen ez így van,szerinted nem tudtam róla? Olvasd el még egyszer amit írtam légy szíves. A kérdés az volt hogy mit keresnek ezek az asztali PCmen. Vagyis a nem tetszésemet fejeztem ki az MS azon irányú törekvéseire hogy össze akarták(ják?) mosni az asztali és a tablet/érintős vonalat az UI-ban. Ami egy nettó baromság volt, bár szerintem ezt már ők is belátták, mert a W10 már jobb lett ilyen szempontból.
Telorol írok, sry a helyesírás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Gitáros topic
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest