Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586
üzenetére
Ok, de,
azt nem ertem,'miert kell 1 azaz egy darab dll file miatt nyitni egy 25-50 karakter hosszu nevu konyvtarat.
Ez kereses es hasznalat szempontbol 100x nehezkesebb, idoigenyesebb.Most nem vagyok a munkahelyemen, az ottani w10 gepen tegnap delutan kivancsisagbol nyomtam a wisxs konyvtaron egy jobbklikk/tulajdonsagok, es amikor meguntam a daralast kb. 1-2 perc mulva, akkor jart 8,1 giganal. Tavolrol se 666mega. Es ez egy beepitett nem bovithet 64G ssd tarolo mellett szerintem nagyon sok.
Update stb. szemetek a win sajat lemezkarbantartojaval eltavolitva, ergo nem ezekkel van tele.Szerk, most latom nalad is nagyobb,
errol annyit tudok kb, hogy egyugyanaz dll vagy mas file a kereszthivatkozasok, linkek miatt mas programokkal mas meretet mutat, mert tobbszor is szerepel a listaba, akkor melyik a jo meret...?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi