Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
MS fiókkal vagyok benn a telepítés óta... akkor mi ennek a módja vagy mi lehet a megoldás?
(#59672) Fandango: Mint írtam nem magamtól távolítottam el őket, hanem itt olvastam valamelyik (elvileg hozzáértő) fórumtárs leírásában, hogy miket lehet biztonságosan eltávolítani és csak azokat töröltem. És jó ideig nem is volt semmi probléma, hibátlanul ment a rendszer, csak gondolom egy frissítés bekavart. De ha rákeresel a fentiekre, akkor a neten is csak olyan leírásokat találsz, ahol benne vannak az eltávolítható appok listájában, gondolom ezen oldalak egyikéről szedte a fórumtárs is.
Lényeg a lényeg, megoldás kellene, mert kellemetlen, ha elveszik emiatt az ember munkája.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi