Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
válasz
Doky586
üzenetére
Sajnos nem tudom ez mennyire megbízható, amit onnan letöltök, mert nem ismerem. Én azt hittem, hogy valami MS-es linket adtok.
A helyzet az, hogy megpróbáltam az MS-tól leszedni a Win 7-et, de nem tudtam, mert beírtam a CD kulcsot és ezt írta ki:
"HibaA megadott termékkulcs vagy érvénytelen, vagy egy, a jelen webhely által nem támogatott termékhez tartozik. Próbálkozzon újra, vagy kérjen segítséget a Microsoft ügyfélszolgálatának Kapcsolatfelvétel lapján."
Gondolom azért írta ezt ki mert, amit beírtam kulcsot az VL-es, ott meg csak simát fogad el. Még ha el is tekintek attól, hogy egy számomra ismeretlen oldalról szedem le a Windows-t, akkor is ott van az a probléma, hogy, amit onnan leszed Win nem lesz jó, mert VL-es kellene nekem. De megpróbálkozom azzal és meglátom mi lesz.
De még arra mindig nem érkezett válasz, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy egy CD kulccsal melyik termék(ek) et tudom aktiválni és annak/azoknak melyik verzióit.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest