Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
djlolo
üzenetére
Azb***na be, ha minden ilyen, nagyobb feature update után nulláról újra kellene húzni a rendszart.
Nem is a telepítési idő a nagyonsok, hanem amíg újratelepítem az összes, addig használt szoftvert, és összevadászom, hogy a régi konfigurációs beállításokat hogy lehet újra életre kelteni, a programok adtaia (játékmentések, például) belevarázsolni megint a rendszerbe.
Ez egy olyan pár napos meló, mire minden összeáll, és tudom újra ugyanúgy használni a gépet, mint addig. És akkor ott vagyok, hogy közben ugyanúgy teleszemetelem, mint előtte volt
Egyszer csináltam csak ilyet, amikor a win7 frissült win10-re. Akkor nulláról újraraktam, mert ott tényleg volt egy csomó lom, amitől meg akartam szabadulni, és közben át akartam állni UEFI-re. És persze voltak dolgok, amiket nem tudtam, vagy nem akartam visszarakni, újra be kellett állítani
De hogy most a 1607-ről 1703-ra frissítéskor én legyaluljam a teljes gépet, na, olyan nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung kuponkunyeráló
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Óra topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest