Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XEON_QUADRO
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Sziasztok!
Szóval sikerült kiextractálnom valami Magic programmal a W8 kódot. ezt nem fogadta el a W10.
A "W aktiválva van" - ezt mondja W8 esetén. Szóval lehet hogy ezt frissitem a W8-at délután W10-re, és nem tiszta telepitést csinálok akkor. remélem igy elfogadja. Szóval megint visszatettem a W8.1-et, ami szépen aktiválja magát szó nélkül. -
XEON_QUADRO
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi!
Bár már csak 8.1 telepítőt tudtam beszerezni.
@Csaba951: Köszi, de sajnos nem kaptam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest