Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
üzenetére
Én értékelem egyébként, hogy próbálod megtalálni a probléma forrását.
Próbáltam annó én is ezeket az utakat végigjárni, több kevesebb, de inkább sajnos kevesebb sikerrel.
Talán tényleg igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy még nem kiforrott a W10, és sok gyártó nem jött még ki megfelelő driverrel hozzá.
Ami bosszant, hogy életemben először megvettem egy OP rendszert teljesen jogtisztán, nem kevés pénzért, és nem tudom úgy használni, ahogy elvárnám. Pedig valljuk be, a legalapvetőbb dolog lenne a nyomtatók és a hálózatok minél könnyebb elérése, támogatása.Sajnos esetemben a nyomtatót nem lehet telepíteni sem, mert nem találja a hálózaton. Először látja, aztán hibaüzenet és a telepítés sikertelen. Utána hiába próbálom IP cím alapján is kerestetni a nyomtatót, nem látja sajnos. WiFin keresztül szeretném telepíteni.
Valószínű teszek egy próbát a 8.1-el, hátha.
Majd megírom a tapasztalataimat.Persze, én sem azt látom állandóan megoldásnak, hogy tegyünk egy új OP-rendszert, de sokszor tényleg csak ez segít. És időben lehet nem tart sokkal tovább, mint egy hibakeresés. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Renault, Dacia topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Direct One (műholdas és online TV)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest