Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Воланд
üzenetére
Én meg leírom ismételtem, hogy azt én is tudom, hogy maga a funkció csak Enterprise kiadásokban érhető el, illetve az Education esetén, ami annak felel meg. Azt meg x hsz-el korábban már sikerült megállapítanom, hogy csak Enterprise ISO-t fogad el. Erre mondtam, hogy sz*r megoldás, ha gyárilag más verziót nem is enged külső adathordozóra rakni...a többi kis program meg lazán megcsinálja. Tehát a megállítás már akkor megvolt, hogy így nem lehet használni.
Szóval ennek okán nem értettem a fenti kioktató stílusban javasolt link olvasgatását, de a mostani, szokás szerinti flegma és lekezelő választ sem...meg gondolom nem is próbálgattad a gyakorlatban ezt annyira. Na pá

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest