Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Casanova*
üzenetére
Bizony nem feltétlen igaz ez, ahogy a fórumtárs is állítja.
Mert a jobbak alapból blokkolják. Vannak pl. olyan ismert programok, amikben előfordulnak PUP és társaik. Egy normális AV több esetben már akár letölteni sem engedi az ilyet, de telepítésnél mindenképpen ugrik rá. Egy WD meg se nyikkan, ennyire hatékony... Vagy épp xy weboldalnál, vagy ahova továbbirányít, egy jó AV már a böngészőben blokkolja a lap elérését, amit látványosan meg is jelenít. A WD-től ilyet én még nem láttam..."nem mindig fogja meg. ha teljesen új féle a vírus,nem fogja meg"
Amelyikben erős HIPS van és vagy rollback, az az újak esetén is hatékony lehet. Defender meg ugye ezeknek megint híján van...8.x óta meg le lehetne szokni az állandó újratelepítésről is, ott a hard reset szintű megoldás a gépházban. Illetve, ha nem a fájlokat kódolta le, akkor egy KIS Live CD simán kipucolja.
-
ignisz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Game Pass előfizetés
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert a jobbak alapból blokkolják. Vannak pl. olyan ismert programok, amikben előfordulnak PUP és társaik. Egy normális AV több esetben már akár letölteni sem engedi az ilyet, de telepítésnél mindenképpen ugrik rá. Egy WD meg se nyikkan, ennyire hatékony... Vagy épp xy weboldalnál, vagy ahova továbbirányít, egy jó AV már a böngészőben blokkolja a lap elérését, amit látványosan meg is jelenít. A WD-től ilyet én még nem láttam...