Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
premete
üzenetére
Vinni fogják, mint a cukrot és a mostani TP-t, próbálgatják, pakolgatják fel (élesbe) sokan, mint a cukrot, ha így jobban tetszik.

Rohammunkára nem értem mit értesz? Eltelt 3 év 2012 óta, 2015-ben alapból jön az új OS, függetlenül attól, h sikeres-e a 8, v sem. Eladások azért voltak abból is, nem is kevés, a csempemizéria túlhajtása, abból született mítoszok, meg megint más történet...(#1952) Taifa Díaz: bár én nem értek egyet, ilyen tesztverziók elsődleges rendszerként való használatával, de egyre több ismerősnél látom, h használgatja és pozitívan nyilatkozik róla. Amit te is felsoroltál, arra elég lehet még ilyen állapotban is akár. Tehát már a mostani verzió is mondhatni sikeres, ha majd kijön a végleges, ai még jobb lesz, kétlem, h beválna a kolléga a jóslata, h meg fog bukni stb...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
premete
üzenetére
Nem venném magamra a warezhuszár és dedós játék futtatója kifejezéseket, mivel azonban én soroltam fel pár játékot, kénytelen vagyok. Hasonlóan igénytelen szellemben válaszolnék, mint ahogy a hozzászólásodat te megtetted

Sem a bithumen, sem az Ncore oldalán nem vagyok regisztrálva, talán ha küldenél meghívót![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs szükségem loaderre, teljesen jogtiszta Windows példányt használok ebben a percben is
Windows TP build 9879 
Vagyok abban a pozícióban, hogy 100+ ezres szoftver beszerzéséről döntsek - de még ha nem lennék is, ha irreleváns lenne a véleményem, akkor fogalmam sincs, minek gyűjti be a használati információkat tőlem a Microsoft

-
válasz
premete
üzenetére
"Ha a windows 8 sikeres lett volna, akkor nem kellene rohammunkában összetákolni egy új rendszert."
Szerintem nincs itt semmi rohamtempó.
A Windows 8.1 gyakorlatilag egy Service Pack, csak már nem így nevezik.
A korábbi Windowsoknál is kb. egy évvel a megjelenés után jött az első SP.
Másrészt a Win 10 3 évvel a Win 8 után fog megjelenni.
2001 - (NT 5.1) XP
2003 - (NT 5.2) Win2k3
2006 - (NT 6.0) Vista
2009 - (NT 6.1) 7
2012 - (NT 6.2) 8
2015 - (NT 10) 10Szerintem ez nagyjából egyenletes megjelenési ütem, szóval nem látom, mitől lenne bármi is kapkodás a Microsoft részéről.
Ráadásul a következő Windowsokat mindig az aktuális előtt kezdik el fejleszteni (pl. a Vistát az XP megjelenése előtt kezdték el fejleszteni), szóval még erre sem lehet ráfogni a kapkodást.Igen, a Win 7 magasan népszerűbb, mint a 8, de ez annak tudható be, hogy az XP és 7 között elég nagy technikai különbség volt, emiatt sokan váltottak, de a 7 és a 8 között - felhasználói szempontból - már nincs akkora hatalmas különbség, hogy "érdemes" legyen váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Házi hangfal építés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Windows TP build 9879