Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gamepad
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Üdv!
Szerintem érezhető ebben a történetben hogy nem az ingyen ebéd utcájába kívánok behajtani azzal hogy egy megvásárolt codec-et le szeretnék menteni a rendszerből appx formátumba (vagy amiből utána offline vissza szeretném tenni ha szükségem lenne rá). És egyébként sincsen ilyen kikötés hogy egy megvásárolt appot miként lehet csak telepíteni saját használatra. Ami fontos hogy az eredetét tudjam igazolni. Az hogy azok a 0-ák és 1-esek honnan töltődtek le nincsen rá kikötött szabály. Egy telepített windows sem attól lesz/ vagy nem lesz jogtiszta hogy milyen forrásból telepítettem. Én azt értem ha az a fixa ideád hogy jelentkezzek be a Microsoft fiókomba mert csakazajó, de ilyen kritérium nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest