Hirdetés
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Moleman
üzenetére
Itt nem derült ki, hogy amikor megtörtént a klónozás és utána jönne a próbálkozás az NVMe SSD-ről boootolni, akkor előtte szükség esetén az UEFI boot menüben be lett-e állítva a megfelelő boot sorrend, UEFI-s telepítésű Windows 10-nél a megfelelő Windows Boot Manager bejegyzés került-e be a boot lista 1. helyére, stb. Na meg ha eddig M.2 SATA SSD volt a PC-ben és arról bootolt a Windows 10, akkor támogatja-e egyáltalán a PC M.2 PCIe NVMe SSD-ról a bootolást, maga az SSD esetleg nem-e OEM típus amiknél eleve lehetne telepítési és bootolási problémák - Példa: [link], [link] - másik hardverkörnyezetben, stb.
"A Lazesoftot végül nem futtattam le, mert nem tudta jól átméretezni a partíciókat.
Vagy lehet pont ez a baj, hogy a C: 237 giga helyett 930 lesz?"Nem, az normál esetben nem baj, ha nagyobb tárolókapacitású a forrásmeghajtónál a célmeghajtó és ki lesz terjesztve a rendszerpartíció (C), inkább a fordított felállás szokott problémásabb lenni. Az viszont tré, hogy az a program még a partíciók átméretezését sem képes megcsinálni, holott pl. a Macrium Reflect esetében az alap funkció, sőt a 8-as verzió 1 kattintással már automatikusan megcsinálja...

"Mikor egyszerre vannak a gépben, win10 alatt az NVMe offline, mert azonos a GPT id-ja, emiatt ütközés van, ez nem tudom hiba-e vagy előny. Gondolom az első klónozás adta neki."
Ha sikeresen megtörtént a klónozás, akkor ilyenkor normál esetben régi SSD (forrásmeghajtó, SATA) eltávolít, majd az új SSD (célmeghajtó, NVMe) beszerel / benne hagy a PC-be és jöhet a bootolás az új SSD-ről, nem egyszerre mindkettőt benne hagyni nehogy esetleg "összeakadjanak".
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

én mindig 1TB-ről mentem kisebb felé, ott "fit" opcióval, mai napig mennek a gépek. #tipp