Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
win7 esetén volt, nem tudom w10 esetén hogy van: tehát w7 hálókártyához regisztrálódik, azaz ha a hálókártyát átrakod másik gépbe, azon is érvényes lesz az a w7, így lehetett felújítani a gépet, és nem kellett újra w7-et venni. /régi alaplapokon nem volt hálókártya,se hangkártya...stb/
Igaz, ha tönkre ment a hálókártya akkor meg új w7-et kellett venni.2000Km-re vagyok a w7 product key-től, ezért nem. Mivel telepíteni kellett a w7-et, már gyorsabb az upgrade mint ha kiolvas,usb készít, gyalu, telepít.
így csak elindítom, ha lesz időm ülni felette, és kész.Hol lehet látni, hogy aktiválva van-e
A pc-en csináltam egy sd kártyás w10-et nem olyan rég, tesztelni az akkori frissítést, mert rengeteg /mint kiderült fake / hír keringett.
No, ha ezzel indítom a MBP-t akkor nekem teljesen más mint neked, és sehol sincs, hogy aktiválni kellene.
Az a w10 a MS oldaláról van letöltve, a pc-s w10 el töltöttem le. Tehát eredeti, viszont elindítottam a PC-men, de MBP-be indítva újra kalibrálta magát vagy 15 percig.Megtaláltam: digitális licenccel aktiválták
Hmmmm, ez érdekes, ezen csak w7 volt. De sose lett upgrade-olva. /holnap akartam/
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Foxpost
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest