Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamepad
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a szokás szerint nagyon részletes leirásod! Épp azért nem akartam más programhoz folyamodni, mert egy Win10 miatt ami x napig lesz rajta a pendrive-on, nem láttam létszükségét.
A telepítés meg minden rendben van, csak igazából arra irányult a kérdésem hogy lehet-e különbség a 128GB-os pendrive-nál aközött hogy MCT vagy Rufus-al csinálom. De arra hogy egy alkalom erejéig az MCT formázza-e meg vagy a Rufus mindegy.
Alaplap cserénél egyszer megszívtam már, azóta mindig teljes install megy az ssd-re. Ennyi időt rászánok hogy a rendszerrel minden rendben legyen.
Volt hogy már csináltam telepítőt a 128GB-os pendrive-ra, és utána a lemezkezelőből újra tudtam belőle exfat-ot csinálni. Nem kellett parancssor hozzá.Doky586
Nem szokott gond lenni szerencsére, de jobb vigyázni. Látom nem tudlak meggyőzni a NAS-sal kapcsolatos dologról, hogy mellette mennyire felesleges a nagyobb pendrive-ra a win meg drivereken kívül mást rámásolni.
Nyugodtan mondhatom hogy egy NAS, főleg egy Synology minden téren iszonyat jó szolgálatot tesz!
Sajnos nem olcsó, de nagyon jó dolog.hhgygy
Nincs jobb dolgod mint minket baszogatni? Adok egy kéziszótárat, vágj rá egy lyukat és... innen a fantáziádra bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gamepad
- LED világítás a lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő