Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem tudom. Nekem ebből nem derül ki, hogy a liszensz, az hogy kerül tovább adásra? Amit említenek, hogy a liszensz+kulcs tekinthető csak teljes értékűnek. A kulcs önmagában nem.
Mert elméletileg tovább lehet értékesíteni EU-n belül a használt liszenszt/vele együtt a kulcsot. De a kulcsot persze tudom hogy adják tovább. De a liszenszt azt hogy? Meg tudtommal nem szükséges telepítő mellé, hanem elég csak a kulcsot, de az nem derül ki, hogy lehet ezt leellenőrizni, hogy most akkor ez tényleg eredeti-e?
Zavaros az egész. Valaki azt írja, hogy ha retail a kulcs, akkor biztos eredeti, valaki meg azt, hogy van mellé COA matrica akkor.
Én tisztázni szeretném ezt, hogy is van ez pontosan.
A levélben meg ez volt: "a megvásárolt szoftverpéldánynak olyannak kell lennie, amelyet eredetileg a Microsoft vagy az ő engedélyével más helyezett forgalomba az EU piacán ellenérték fejében, továbbá amely esetében a licencia időben korlátlan használatot biztosít."
Na most ezt hogy lehet leellenőrizni? Kb sehogy. -
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Innen szereztem be. Jogtiszta a windows10-em. Nem kell kötekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest