Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- VR topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Miféle kulcsal próbálkozol? Honnan való?
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok
Adott egy OEM home licenszes laptop, amire PRO-t tennék.
Szeretném azt elérni, hogy mikor telepítem a windows-t akkor kérje be a kulcsot, mert automatikusan skippeli azt a részt így hogy tudja hogy van már egy OEM home.ezzel a módszerrel ki tudom választani a win10 verzióját, viszont még mindíg nem kéri a kulcsot, amiből majd kitalálja automatikusan hogy milyen windows kulcsot adtam meg.
erre tudtok megoldást?
Köszi előre is
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ez mennyire legális oldal? Féláron adják a CD kulcsot a többi találathoz képest árukeresőn.
-
Geth
veterán
Stock keeping unit
Leegyszerűsítve MS Win esetén, amihez egyedi kulcs van.
Például külön SKU a "Pro" és a szerencsétlen "Pro N", de ugyanannak az SKU-nak számít egy Home 32-bit (x86) és egy Home 64-bit (amd64), azaz cserélhető a kulcs közöttük. -
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok.
Ez az oldal amit pár hsz.-el korábban is linkeltek, itt lehet venni euróban is? És hogy kapom meg a kulcsot? És a home meg a pro közt nincs különbség játékok minőségének terén stb? Vagy csak a neve más? és a home-ban benne van működik a gpedit.msc ha beirod a futtatásba? Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Ha online vásárolok Windows 10 Pro Retail verzióhoz való kulcsot, ahhoz jár matrica is ?
Üdv.
Astra
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha nem fogadja el, akkor telefonon kell kérni kulcs elfogadását.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez a kulcs elvben jó lesz, próbáld meg

-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha van rajta Win7 kulcs, azt írd be.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Venni kell egy Windows 10 Pro kulcsot, amivel aktivalva van most mennyisegi kulcs volt, tehat csak beaktivaltak neked, hogy legyen valami.
-
válasz
Joker88
üzenetére
Sziasztok.
Az imént egyszer csak bejött Windows 10 alatt a kék képernyő az alábbi szöveggel "a számítógép problémát észlelt ezért újraindul". Ez nem sokkal azután történt hogy a regeditbe lépve a Control mappában egy új kulcsot akartam létrehozni egy pendrive irásvédettség levételéhez,de a kulcsot valamiért nem engedte úgy megcsinálni,ahogy írták, ezért csak egy alapértelmezett kulcsot hozott létre,amin semmit se állítottam. Viszont a probléma,hogy nem engedi törölni se. Gondolom ez a kulcs okozhatta az összeomlást is. Valami ötlet,hogy hogyan tudnám törölni? Esetleg meggyőződni róla,hogy ez okozza e? Bár semmi más módosítást nem végeztem a gépen és ez az első ilyen eset,szóval biztosan ez okozza,csak a kérdés,hogy töröljem? Köszönöm előre is!
[regedit kép]
[sikertelen törlés]szerk: Most vettem észre,hogy ez a alapértelmezett kulcs nem csak a Controlon belül látszik,hanem az összes mappában ott van. Nagyon nagyon hálás lennék ha valaki segítene megoldani. ja és visszaállítási pont se áll rendelkezésre.:/
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Ha 10-re váltasz akkor a megfelelő kiadást válaszd, jelen esetben N nélküli Win10 (Home) sima kiadást.
Pont valamelyik nap próbáltam ki, hogy telepítéskor a Win7 még nem használt kulcsot adtam még Win10nek és simán beaktiválta.
Driverek néha érdekesek Win10 alatt ha nincs kimondott Win10 driver csak régebbi.
Adatot gyűjt már minden... Most ahogy ezt írom a Chrome is.
-
darvinya
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Átváltható, csak fiókhoz kötött aktíválás helyin meg fog működni és kéri majd a kulcsot.
-
válasz
Doky586
üzenetére
Full legális
Windows 7Windows 8.1 Prof volt(most néztem meg, hogy melyik kulcsot használtam ezen a gépen). Aztán jó pár hónapja csináltam egy tiszta Windows 10 Prof telepítést. Megadtam a Windows 8.1 kódját és szépen aktiválta magát, digitálisan is össze volt kötve az accounttal. Múlt héten cseréltem az alaplapot és procit és azóta nem hajlandó aktiválni. Írok majd a supportnak, remélem a kicsi indián megoldja nekem.
-
darvinya
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem fiókhoz kötött a Win10, de írja mikor törölném a fiókot, hogy helyi fiók legyen adjak meg kulcsot.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Van közte egy bejegyzés ami 2018.08.07-től nem érvényes kulcsról ír.
-
Geth
veterán
válasz
jolti05
üzenetére
Service tiltás rögtön, azigen!
Ahogy a kolléga is írta, van erre GP illetve reg kulcs is, lásd pl. itt (első találat gugli keresésre: avoid usb system volume
A lomtár nehezebb dió, ott a lomtáron lehet betűjelre tiltani, elvileg működik, csak ha elmászik a betűjel, akkor az új betűjelen is be kell állítani.
Sajnos ez ilyen (lásd mac-en .Trashes folder), a lejátszó eszköznek kellene egy picit okosabban olvasnia a médiát
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Kezd elhasználódni az SSD-m, igy nem ártana backupot készíteni a rendszerről.
Kell valami segédprogram, vagy alapból win10 is meg tudja oldani valahogy?
Lehet USB kulcsos telepítőt is csinálni, hogyha megadja magát a rendszer, akkor arról telepítsem a backupot?
Ha igen, akkor mekkora USB-s kulcsra van szükség?
Köszi -
Cs1csó
titán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Na az EBAY tipikusan veszélyes terep: semmi sem garantálja, hogy a megvett kulcsod x nap után is működőképes marad. Talán egy OEM kulcsot így vásárolva még okés a dolog hiszen miután aktiváltad a gépedhez kötődik a licenc de egy RETAIL kulcsot CSAK MEGBÍZHATÓ forrásból vennék. Hogy 3-5-10 év múlva is nyugodtan tudjam használni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Formaster
üzenetére
Nyugi az LTSC az gyakorlatilag LTSB csak ez az új elnevezés, mostantól így fogják hívni ezt a termékvonalat:
Long Term Servicing Branch helyett: Long Term Servicing ChannelItt írnak róla: Windows 10 LTSB becomes Windows 10 LTSC
Úgyhogy válts 1809 LTSC-re.
Géb89
Az OEM és a RETAIL kulcsok is egy időben csak egy gépen lehetnek aktívak. Ami több gépen is lehet egyszerre az valami VOLUME licence dolog ami tipikusan vállalatoknak értékesítenek. (nem tudom ez hogy működik de valami olyasmi lehet hogy egy kulccsal mondjuk lehet aktiválni 1000 gépet a cégen belül)
OEM: adott hardverhez kötött ami elsősorban az ALAPLAP tehát a többi alkatrészt lehet cserélgetni ha az alaplap meghal akkor a licenc is kuka. (esetleg lehet tovább vinni de az nem 100% el kell indítani egy aktivációval kapcsolatos hibaelhárítót és talán aktiválja a másik alaplappal )
RETAIL: ez egy örökös licenc nincs hardverhez kötve de egyszerre csak egy gépen lehet aktiválva.
Azt mondom Windows 10-ből MÁR érdemes venni egy RETAIL licencet mivel remélhetőleg akár 10+ évig is tudod vele használni az aktuális gépedet.
-
Cs1csó
titán
válasz
Formaster
üzenetére
Értelek, én zsigerből gyűlölöm az összes UWP-s appot, szó szerint. Windows telepítés után szoktam ezt a két parancsot bemásolni és lefuttatni a POWER SHELL-be (amit rendszergazdaként futtatok)
"Get-AppxPackage -allusers | Remove-AppxPackage"
a másik:
"Get-AppxProvisionedPackage -Online | Remove-AppxProvisionedPackage -Online"
Ha akarod a OneDrive-ot lehet simán törölni a "Programok és szolgáltatások" között, SŐT az EDGE böngészőt is lehet gyalulni ezzel a kis programmal: [link] kis portable futtatod és kész.
Gondolkodtam már én is az LTSB - most már LTSC - verzión de nincs jogtiszta kulcsom mókolni meg nem akartam + tartok tőle mi az ami hiányzik stb.
Sajnos ezekben a verziókban van pár olyan hiányzó dolog ami vállalati közegben nem de otthoni felhasználásnál kibukhat.
+ ez a HDR dolog most jött be ha jól tudom a 1809-esbe és lehet hogy neked még nem az az Enterprise verzió van fent.
-
Régi, Media Marktban vett notit kíváncsiságból lekérdeztem slmgr -dlv-vel, és azt írja, retail a Win10. (Még 7-ről frissült, ha jól emlékszem.) Akkor ha kiolvasom a kulcsát, majd deaktiválom, vihetném a kulcsot másik gépre?! Vagy akár MS fiókkal?
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem, hogy csak processzor csere után megmarad az OEM windows 10 aktiválása? Egy Dell brand gépem van, gyárilag Win8 volt rajta, az alaplapban/BIOS-ban van a kulcs ilyenkor, ha jól tudom...
ha újra kell telepíteni az nem gond, csak a továbbra is jó legyen hozzá a gyári win kulcs
előre is köszi
-
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Próbáltad regeditben a kulcson a jogosultságokat állítani?
-
adika4444
addikt
válasz
üzenetére
Hali!
Open SSH és ami ahhoz kell (kulcspáros belépés), SCP, SFTP, notepad unix sortörései, Linuxos alrendszer, 100x jobb konzol mint a régi, többpartíciós pendrive-kezelés...
Egyébként én a build update-ket mindig tisztán telepítem fel. Igaz, én szeretek ezzel mókolni. Az adataimat csak a C-n tartom, nem szórakozok particionálással és társaival, nincs rá ingerenciám, hogy azt figyeljem, épp melyik részen mennyi a hely.
Rendszeresen mentek adatokat, aztán ha meg véletlen elszáll a C, na bumm, újrahúzom 20 perc alatt. Morgok picit, aztán minden megy tovább...
A betűjeles megosztásra is itt reagálnék, van egy Linuxos háziszeróm, teljesen jól fel tudom csatolni a mappákat Win7 óta, 1709-nél csatlakoztam a 10-re, de azóta is teljesen rendben van.
Vannak gondok, de nem csak itt. Az Apple szerencsétlenkedése is tragédia.
A Linux is olyan, hogy nekem Debiannal ez a tapasztalat, ha épp be van állítva, akkor megy. De ha egyszer valami porszem kerül a gépezetbe, az önjavítása az egy nagy nulla, úgy kell kutatni az ilyen-olyan segítség után, hogy épp milyen hülyeség küszködik. Ilyen például az Openvpn, az is egy tragédia... Aztán persze vagy megy, vagy nem...Szóval bajok mindenhol vannak. Nem mondom, hogy jó ez így, mert az engem is zavar, hogy az Elitebook 8470P-n nincs sztereó keverőm mert ugye nincs normális IDT féle driver, de sajnos ez van.
A jelenlegi tendenciát nézve semmivel sem rosszabb az Ms mint a konkurencia. Ezzel viszont nem mondom azt, hogy jó ez így, de az Ms mellett a konkurensek is nagyon összekaphatnák magukat, főleg az iOS, 7.1.2 óta egyre rosszabb...Kicsit a vége elment OFF felé, de nem akarok én ezzel lavinát indítani, csak ez úgy most kiíródott

-
Cs1csó
titán
válasz
kutkut
üzenetére
Valószínűleg nem, a notebook-okon OEM Windows van, azaz csak azon a gépen használható.
A Win 7 kulcsos dolgot próbáld ki: írd be a kulcsot - lehetőleg legyen átfedés a kiadások között tehát ha home premium akkor legyen a Windows 10 Home stb.
Ha nem fogadja el elsőre akkor még van pár lehetőség:
az aktiválási hibaelhárító használata -
törölt tag
válasz
üzenetére
Elhiszem. Nálam ilyen: [kép] aztán [kép]
#86893) svgyula: Használd a Ccleanert ha szereted. Temp fájlokat, sütiket, cache-t tud törölni a Windows saját megoldása is automatikusan ha beállítom. Registry-t takarítani 99,99% felesleges és a Microsoft sem ajánlja. Én még olyat nem láttam amit állítottál Win10 + SSD alatt registry nem takarítása miatt percekkel nőne a boot, ez nem kioktatás csak ellenkező vélemény. Szabad?
Ha pedig sok szemét beépülő kerül a böngésződbe, válogasd meg micsodákat telepítesz és figyelj az extra cuccokra next-next-finish közben.
A Ccleaner probléma átlag user szempontból szerintem a többet árt mint használ arány: Avast sumákságok, beeszi magát automatikus indításba 24 órában feleslegesen azaz épp miatta nő a Win betöltése, el tudja rontani a kereső indexet és számtalan szívás amikor a nagy 3rd party karbantartás miatt valami félremegy és átlag user kiabál szar a Windows.Velem is előfordult szökőévente valamilyen freeware program uninstallja nem volt alapos és jobb klikk menüben bentmaradt bejegyzése. Nem rohantam Ccleanert telepíteni, hanem registry-ben rákerestem a program nevére és kézzel töröltem a kulcsot, probléma megoldva.
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Háát, lássuk, vagy bejön vagy nem

gugli: known clsid
Ez a találat jól néz ki.
A kapott listán a OneDrive-é stimmel, nézzük a quick access-t:
{679f85cb-0220-4080-b29b-5540cc05aab6}
Tehát én ezt próbálnám meg (admin cmd alól):REG ADD HKCR\CLSID\{679f85cb-0220-4080-b29b-5540cc05aab6} /v System.IsPinnedToNameSpaceTree /t REG_DWORD /d 0 /f
(Ez nem mindenre működik, de megnéztem, van ilyen tulajdonsága ennek a kulcsnak)
Ha mégse ez, akkor az utolsó 0-t kell visszaállítani 1-re
-
bob001
csendes tag
Sziasztok!
Gondom a következő: WIN10 home 64 nem frissíti fel magát 1709-ről. állandóan telepítési hibát ír ki, bármivel próbálkozom. frissítési segéddel 0xc0000374 hibát ír ki. Vettem kulcsot, nem szereti... Lehet összefüggés, hogy csak 1709 van rajta? Tudom javítani valahogy?
köszi a választ! -
Zotya84
őstag
válasz
üzenetére
Ha UEFI-kulcs van, akkor az jó helyzet:
-amennyiben W8 kulcs, akkor általában ki kell választani a megfelelő verziót kulcs nélkül, de aktiválódik, amint netet kap.
-ha W8.1 kulcs, akkor már általában a kulcsnak megfelelő verziót telepíti fel, és aktivál.
-ha W10 kulcs, akkor meg semmilyen gond nem szokott lenni.Ezek akkor érvényesek, ha olyan telepítőt töltesz le akárhonnan, ami a kulcsnak megfelelő veziójú 10-et tartalmazza. Mert azt láttuk fentebb, hogy páran a 1809-ből a VL-t töltötték le a CC helyett, és nem volt benne, amit kerestek.
#86565) Shin Chen: Nem, csak arra a gépre kell Pro, amelyikre csatlakozni akarsz, a kliensgép akár egy mobil is lehet, Win10 Mobile-lal. Én használom is így elég gyakran.
#86567) kranazoli: Nálam TotalCommanderben alaból a NP++ az alapértelmezett szerkesztő, így az F4, vagy a SHIFT+F4 kombókkal alapból azzal dolgozik, Intézőt meg nem használok, így nekem azzal hozta létre és nyitotta meg. De Jobbgomb/Társításra simán társította hozzá, és ENTERre is azzal nyitja meg a .xyz kiterjesztésű blank file-t. És ki van kapcsolva UAC már a telepítés után perctől kezdve, mert hasznát én nem látom, csak lassít a használatán a gépnek. És ez még csak .285, nem 320 - valószínűleg már nem is lesz.
-
-
King Unique
titán
válasz
tomboy0013
üzenetére
A vezérlőpultban a Windows-szolgáltatásoknál is be lehet kapcsolni a .NET-keretrendszer 3,5-öt (bővebben).
(#86357) carrilboy:
Amit magad is leírtál, az lenne talán a legcélszerűbb. Vagyis megvenni a Windows 10-et, majd tisztán újratelepíteni. Ha kell célirányosan a Pro kiadás, akkor azt, ha elég a Home is, akkor meg olyat. Az OEM licenc hardverhez között és olcsóbb, míg a Retail hordozható és átvihető másik hardverre is, de ugyanakkor drágább. Ha nem akarod újratelepíteni a meglévő rendszert, akkor viszont értelemszerűen deaktiválni kellene az okosítót, illetve teljesen letakarítani. Majd a Pro kiadáshoz venni egy megfelelő termékkulcsot és az új kulcsot megadni a gépházban, azzal aktiválni a rendszert. -
vond
MODERÁTOR
Ha leszedem a legfrissebb Media Creation Tool-lal az elvileg legfrissebb Windows 10-et, és ezt rögtön fel is telepítem, akkor pár óra múlva, egy újraindítás után miért kezd el bazinagy és szerinte kritikus frissítéseket letöltögetni és telepítgetni? Ha annyira fontosak, akkor miért nem rakják bele a legújabb MCT-s letöltésbe?
No de ezen még túl is tenném magam, de hogy egy kért újraindítás után, a szokásos frissítési képernyőn csont merevre fagy 30%-nál, azt már nem igazán veszi be a gyomrom.

Hogy szakadna rá az ég erre a Windows 10-re, komolyan. Az elmúlt 2-3 hétben minimum 1 hetet az oprendszeres szarakodásokkal kellett töltenem a munka helyett. Rohadtul elegem van már belőle, hogy már a sokadik gépen nem bír normálisan működni.

Tudom, minek jövök ide sírni...

Honnan, és hogyan tudok letölteni valóban, ténylegesen, normálisan működő Windows 10 verziókat? Kellene Home és Pro is, meg 32 és 64 bites is. A kulcsokat már megvettük réges-régen.
-
Nos ma újra kellett húznom a teljes rendszert (már használhatatlan volt)
Mindent be is lőttem és programokat fel is raktam, a telepítésnél nem adtam meg kulcsot, ez most elvileg regelve is van a microsoftnál (automatikusan) ?
Amúgy retail kulcsom van (Win10 x64 Pro) és korábban is ez volt a gépen regisztrálva.
Drivereket feltettem (chipset,vga,lan,wifi,stb..) és Microsoft fiókkal bejelentkeztem (szinkronizált is)Most csak az alapvető dolgokat (programok) telepítettem és azt tervezem, lementem a teljes SSD tartalmát (Macrium Reflect Programmal) egy másik SSD-re (és az mehet be a fiókba, biztonsági meghajtóként funkciónálva)
MD
L -
M@no
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Neked és Gethnek is köszi a választ.
Az újratelepítést akartuk volna megúszni. A Futurepackot raktuk fel előzőleg is, csak most a 1709--> 1803 után az ment a levesbe úgy tűnik és a 1803 FP-t kell feltenni neki. Itt jött az, hogy ha ezt minden alkalommal meg kell csinálni, az kissé gázos, mivel ez egy vidéki telephely. Mondjuk én voltam a balfék, mert a fene gondolta, hogy a céges telefonokat nem tudják majd csatlakoztatni és leszedni a képeket, amiket a bejárásokon csinálnak. Mindig az első verzióval van a gond.

Azt hiszem a licence kulcsos megoldást kipróbálom azért, ha nem megy, akkor marad a teljes újratelepítés. Végül is csak 25 gépről van szó. WDS-ből hamar megy..
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Korábban ezzel kapcsolatban írtam Nektek, csak több okból kifolyólag feledésbe merült a dolog. Nekem 10 N-hez van kulcsom, viszont ilyen képfájlt már nem találok külön a MS oldalán. Viszont az egyik fórumtárs írta hogy melyik képfájlt szedjem le, amiben benne van, de erre sajnos nem emlékszem.
Valaki tud nekem ebben segíteni? Köszönöm előre is szíves válaszotok! 
-
törölt tag
válasz
cyber86
üzenetére
Home elég az esetek többségében. A Pro annyival több van benne Bitlocker, Hyper-V, távoli elérés és könnyebb halasztani a frissítéseket. Van még a Pro for Workstations, azt tényleg overkill otthonra. (pl. tud ReFS fájlrendszert)
Ügyelj még az OEM és Retail (dobozosnak is szokták mondani) különbségre, az OEM adott géphez kötődik nagy hardverváltozások (alaplap) után az aktiválás hibaelhárító vagy telefonos ügyfélszolgálat jóindulatára vagy bízva, a Retail kulcsot olyan gépre telepíted és annyiszor ahogy tetszik. (egyidőben egyen lehet persze aktív)
-
-
Angel2014
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
Szerintem bukta...és amit te szeretnél ez képtelenség.
Inkább szerezz egy win7 , win 8, vagy win 8,1 oem licen cet egy régi laptopról leolvasva ami nem volt 10 re frissítve.
Vagy tegyél fel win 7 et aktiváld tegyél fel minden drivert...töltsd le a win 10 média creatort és ne a usb vagy iso képfájra menj hanem ezt az eszközt frissítsd fel és beégeti a win 7 kulcsot. Tegbnap így csináltam.
-
Zotya84
őstag
válasz
totyino77
üzenetére
A digitális kulcsok már csak ilyenek.
Pl. Offie 2016-nál is csak egy kulcskártyát kapsz, ami termékkulcs. Viszont nem tudod vele aktiválni a szoftvert. Mert azzal a kulccsal csak regisztrálni tudod. Azután meg kapsz egy aktiválókulcsot, ami kicsit sem hasonlít a termékkulcsra - ellenben regisztrálás nélkül aktiválja a programot akármikor később is. (Hogy én mennyire utálom ezt, mint tegnap, mikor 15 kulcsot kellett rögzítenem egy ügyfélnek, majd aktiválgatnom őket...) Gondolom a Win-nél is így megy, automatizáltan kicseréli a termékkulcsot egy olyanra, amivel aktiválni lehet.
-
totyino77
tag
Hello lenne egy kérdésem, vettem digitális kulcsot win 10pro, be is aktiváltam vele a windowst na most ellenörzés céljából productkey kis progival megnéztem hogy egyezik e a kulcs mint amivel aktiváltam, de teljesen más kulcsot irt ki ez hogy lehetséges?
Hali -
bobalazs
nagyúr
-
brugo
aktív tag
Honnan lehet megbizhato helyrol W10Home-hoz kulcsot venni ?
-
eeXaa
addikt
...eredetileg 7 es... nem kaptam hozzá mást csak a 7 es kulcsot.... karácsony körül upgradeltem 10 re.... lehet akkor egyből kellett volna utána egy factory resetet csinálni, mert lehet a 7 visszamaradt dolgai okozzák a problémát.... most factory resetelek, eltart egy ideig, de visszaírok még ha kész hogy mi a helyzet... köszi mindkettőtöknek...
-
Melorin
addikt
Üdv.
Platformot váltok és gondolom mivel az alaplaphoz volt regisztrálva a win10-em, most már nem lesz aktivált windowsom. Ilyenkor mi a teendő ha a lehető legolcsóbban szeretnék legális win10-et?
Ebayes 1000ft-os kulcs?
Vagy az egy win reinstall után kuka? -
Cs1csó
titán
válasz
cinemazealot
üzenetére
Még az sem lehetetlen, hogy ezt a gépet jogtisztán tudnád használni mondjuk windows 10 Home-mal, úgyhogy szedd le az MS honlapjáról a Media Creation Tool nevű progit és azzal a 1803-as buid-et telepítsd fel, ha telepítés közben feljön egy ablak, hogy válassz verziót akkor a Home-ot add meg.
Ha a telepítés végére - net kapcsolat legyen - nem lesz aktivált a Windows, akkor nincs más hátra mint előre vegyél egy Home kulcsot.
A telepítést megejtheted minél hamarabb - ne szenvedjen a reklamáló Windows miatt a szomszéd - a friss Windows-on az aktiválást legalább 30 napig el lelhet tolni és még utána is de ennek a részleteit nem ismerem.
-
bobalazs
nagyúr
Be tudtam aktiválni egy korábban windows 10re aktivált OEM home kulcsomat teljesen más hardverekkel. (Szerintem semmilyen hardver nem egyezik )
Friss 1607-es telepitést inditottam, és telepitéskor adtam meg a széria számot.
Korábban ugyanezt a kulcsot ugyanezen a gépen nem fogadta el aktiválatlan, feltelepitett windowsnál ahogy meg akartam adni. A korábban eladott hardver esetleg kikerült a forgalomból, talán azért? Mi lehet a magyarázat? -
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szomszédjának anyjának felesleges Pro. Gondolom számít az ár, hiszen azért hekkelt-mókolt volt eddig. Home kulcs aztán kész.
-
törölt tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Pro felesleges, elég venni egy rendes Home kulcsot és gyalulással tiszta lappal kezdeni. Szerintem.
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
Szomszédom édesanyjának van egy laposa, rajta egy 2 éve rokon által felhekkelt Windows 10 Enterprise N (hogy hogyan lett felhekkelve, már senki nem tudja). Ez a Windows a minap elkezdett panaszkodni, hogy aktiválást kér.
Először is azon csodálkozom, hogy ez 2 év után jut eszébe, eddig ugyanis semmi ilyen gondja nem volt.
Másodszor ha én veszek HA-n egy használt Win10 aktiváló kulcsot, akkor pontosan milyen keressek? Elég lehet egy Win 10 Pro OEM, vagy mindenképpen Enterprise változat kell? Ha nagyon akarjuk, akkor az újratelepítés is játszik, de ha nem muszáj, nem erőltetném.

Merre induljak? Tanácsotokat előre is köszi!

-
Zotya84
őstag
válasz
FoLey-v
üzenetére
Felesleges állandóan újratenni. Én a 8.1 megjelenése után nem sokkal átkötöztem 7-ről (upgrade kulccsal frissítve), aztán a 10-ig azt használtam, majd azóta is csak az upg-k futottak még, tisztát nem csináltam. A licenced milyensége meglétének fajtája mindegy. A lényeg, hogy az még számít, hogy milyen a licenced fajtája: OEM, vagy Reatil-e. Mert az előbbi esetén bele lehet futni, hogy közli a MS, hogy elérte a kulcs az újraaktiválási limitét, és csak az utoljára használt hadware-n tudod vele aktiválni, tehát ahhoz rögzült.
Retail kulcsnál nincs ilyen gond, bár az upgrade során keletkezett digitális licenc sem hordozható (nálam is ez volt - ezért kellett egy új rendszert aktiválnom a korábbi rendszer (8.1) kulcsával, hogy ahhoz átkerüljön az UPG-licenc, meg azért, mert az eredeti upgrade-elt nem akarta sehogy sem elfogadni azt.)
#85683 Ronam:
Ezt sajnos egyre több vezetéknélküli cuccnál tapasztalom, hogy nem hajlandó a billentyűkombinációk továbbítására – bár általában a 2-nél több billentyűs kombók okoznak gondot, vannak eszközök, amikkel már a kétgombosak is problémásak, függetlenül, hogy egymáshoz közel vagy -tól távol található az adóvevő és a klaviatúra. -
Zotya84
őstag
válasz
FoLey-v
üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a régi SSD-mre felraktam egy tiszta rendszert, amit aktiváltam az új hardveren, majd végül visszaraktam az eredeti új SSD-re korábban klónozott rendszert, és másnap már aktiválta magát az új hardware-n, és nem kellett hozzá semmilyen MS-fiók.
De ha OEM-es a kulcsod, akkor nehogy aszongyák, hogy ellőtted az újraaktiválási lehetőségeid számát más hardware-n...
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Megint ezzel az aktiválási problémával küzdök.

Teljesen új hardverre cseréltem alaplap,cpu,ram és media creation tool programmal szedtem le az iso fájt.
Újraraktam a windows nem adtam meg a kulcsot,hanem microsoft fiókkal léptem be telepítés során és hiába van hozzácsatolva ha nem engedi aktiválni 0xC004C003 hibakóddal.
Hogy lehet megoldani ezt a problémát?

-
westlake
félisten
Nem is fogsz találkozni olyan hírrel, ami aggasztó lenne. Egy számodra nem legális MSDN kulcs nem fog fatális hibát okozni a Windows működésében és a Windows 7-es "Ön valószínűleg szoftverhamisítás áldozata lett" üzenet sem fog megjelenni a tálcán. A Windows nem tudja, hogy te nem egy olyan személy vagy, aki nem jogosul az MSDN kulcs használatára. A Windows csak azt tudja, hogy az a kulcs egy legális kulcs. Legális, de nem neked!
Ha olyan ember lennék, több ezer ilyen kulcsot adhattam volna el az aprón, mivel több MSDN fiókhoz is van hozzáférésem. Több ezer "legális" kulcsom van. Van olyan VL kulcsom, amivel 1500 darab gépet lehet aktiválni. Nade ezek a kulcsok egy adott cégnek legálisak, adott céges környezetben. -
vond
MODERÁTOR
válasz
westlake
üzenetére
Nem tudom, mióta fut az akciójuk, én pár hete vettem ott kulcsot. De ha az eredeti, 100 dolláros árat nézed, az már rendben lenne, nem? Még ha egy kicsit kozmetikázzák is, ahogy pl. a boltokban szokták, hogy nem csak az akciós árat viszik lejjebb, hanem az eredetit is feljebb, hogy jobban nézzen ki.
Az utóbbi fél-egy órában próbáltam jobban utánajárni a cégnek, és nem igazán találkoztam aggasztó tényekkel. Bazinagy cég, elsősorban játékok értékesítése, 5+ éves múlt, többszázezer pozitív értékelés, amiből jó sok nyilván az áraknak is szól. Persze ettől még lehet, hogy neked van igazad.
-
westlake
félisten
Persze, ebben igazad van. De ne abból induljunk már ki, hogy mi van ha olyan... Utánanézett ennek bárki is? Kötve hiszem. Boldogan vásárolják a kulcsokat 3.000 forintért. Egyébként ha olyan kulcsokat árulnának, akkor vennék a fáradtságot és megemlítenék az oldalon, nem? Számtalan ilyen oldallal lehet találkozni, sőt még olyannal is, ahol olcsóbban adják, mint 10€. Ha jobban belegondolsz, akkor szerinted ezek legálisak, vagy éppen illegálisak? Szerintem te is tudod a választ.
De cáfoljon rám valaki és mondja azt, hogy márpedig ez az oldal legális (továbbértékesített) kulcsokat árul. Én ugyanúgy örülök majd neki, mint azok, akik 3.000 forintért vettek kulcsot. -
King Unique
titán
válasz
carrilboy
üzenetére
Itt inkább az a kérdés, hogy a Windows 7 licence OEM, vagy retail? Ha az előbbi, akkor ez eleve az adott hardverhez kötődik és másik másik géphez már nyilván nem lesz érvényes. A Windows 10-nél ugyan összekapcsolható a digitális licenc a Microsoft-fiókkal és elvileg akár alaplapcsere után is újraaktiválható ugyanazon az eszközön, de hogy egy másik hardveren (laptop) menni fog-e, az más dolog.
Egyébként az egyes beszámolók alapján technikailag a 7
—►10 upgrade még mindig működik, illetve elfogadja a 10-es a 7-es kulcsát (példa). Viszont azt egy korábbi cikk is említi, hogy ez így hivatalosan már nem lesz jogtiszta. -
vlevi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"láttam már kulcsokat 5-6k-ért"
Olvastam már itt olyan 5-6k-s kulcsokról, amiket a windows10 nem volt hajlandó aktiválni, mert a Microsoft letiltotta. -
Cr00py
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha oem kulcs, és lap csere előtt van a történet, akkor nem ajánlatos.

-
vond
MODERÁTOR
Komoly gondban vagyok a céges gépemmel. Jogtiszta Win10Pro 64 bit ment rajta az elmúlt kb. 2 évben, nagyjából gond nélkül. A PC közel 0-24-ben ment a távoli elérés miatt, de terhelve csak az idő 10-20%-ában volt. A Win10 mindig lefrissült a legújabb verzióra.
Az alaplap egy ASUS X99-A II, a proci egy i7-5820K, rajta egy Macho Rev. A, a videókártya egy ASUS GTX 950, van mellé 4*8GB HyperX Savage DDR4 RAM, két Adata SSD, két WD HDD, és DVD író. A táp pedig egy Seasonic G550. És ez az egész egy Phanteks Enthoo Pro-ban van elhelyezve.
Szóval azzal kezdődött az egész, hogy egy kósza újraindítás után elkezdett fura, videókártya hibára utaló képhibákat produkálni, meg lefagyogatni előbb a Firefox, majd a Chrome is. A vége felé már gyakorlatilag fél percenként hasalt el mindkét böngésző. Windows Defender, Avast és Malwarebytes nem talált semmit. FF és Chrome újratelepítés nem segített, nVidia driver-t nem tudtam se frissíteni, se visszaállítani valami régebbire, mert a telepítés - ismeretlen hibára utalva - a végén mindig sikertelen lett. Emellett rendszerszintű dolgokhoz sem tudtam már hozzáférni, a különböző hibajavításokat nem engedte, rendszervisszaállítást sem sikerült semmilyen pontra. Na, akkor gondoltam, hogy itt már valami komoly gond van. Mondjuk hogy mitől, azt nem tudom.

A képhibák miatt elsőként másik videókártyát próbáltam meg, de egy addig bontatlan GT730-cal, és egy jóval régebbi, használt PCI-E videókártyával is ugyanezeket produkálta. Sajnos IGP-n nem tudtam megnézni, mivel az i7-5820K-ban nincs. Teszteltem másik PCI-E slotban is, másik DVI kimeneten is, és másik kábellel is, semmi.
Futtattam egy Memtest-et is, ment 17 órát hiba nélkül.
Letöltöttem a legfrissebb Media Creation Tool-t, amivel készítettem egy telepítő pendrive-ot, valamint csináltam egy ISO-t is, amit aztán kiírtam DVD-re. Mindkettővel próbáltam boot után hibajavítást, de semmi. "sfc scannow" is megvolt, az sem hozott sikert. Megpróbáltam ISO-ból újratelepíteni a Win10-et, a programok és beállítások megtartásával, erre kékhalállal elszáll 30%-nál, és visszaállítja az előző verziót. Minden hibakódnak, amit kapok, utánaolvastam, megpróbáltam egy rakás javítást, de semmi.
Jó, gondoltam, az lesz a legtisztább, ha újrahúzom a francba az egészet. Pedig kb. egy egész napom elmegy vele a sok program, meg script, meg beállítás miatt. De gondoltam, akkor legalább jó lesz.
Közben előtúrtam egy szinte zsír új céges lapost, mondván addig melózok azon, amíg újratelepítem a fővasat. Bekapcs, elkezdtem feltennni a szükséges programokat, közben ment a háttérben a windows frissítés (pár hónapja nem volt bekapcsolva a noti), fél óra után kéri, hogy indítsam újra, ok, megteszem, erre elszáll BOOT\BCD is missing Error-ral. Majdnem kivágtam az ablakon.
Ok, nagylevegő, próbáljuk megoldani. De csak nem megy bakker. Ezzel is kb. két órát szarakodtam, telepítőlemez, hibajavítás, parancssor, vagy 20 megoldást végigzongoráztam, de valami gondja mindegyiknek van. Végül aztán újratelepítettem az egészet. Szerencsére ez sikerült elsőre és azóta is megy.Na de nem úgy a "fő gép", amire bizony többszöri próbálkozás után sem tudtam újratelepíteni a Win10-et (az rendszer SSD teljes törlésével és formázásával). A telepítés vége felé ezt a hibaüzenetet kapom. Aztán újraindul, majd jön ez, máskor meg ez a kékhalál. Media Creation Tool-lal szedtem le a legfrissebb Win10-et, kiírtam DVD-re és pendrive-ra is, mindkettőnél ezt dobja.
Megpróbáltam az előző, 1709-es buildet is feltenni, mondván majd letiltom a frissítéseket, ha esetleg a legújabb, 1803-as build-del van valami gubanc. De odáig nem jutottam el, mert ugyanazokat a hibaüzeneteket kapom.
Ezek után megpróbáltam feltenni egy még régebbi Win10-et, konkrétan azt a telepítő DVD-t, amit a vásárlásnál kaptunk (kb. 2,5 éves Win10 verzió, Build 1511). De az sem jó. Látszólag feltelepít mindent, de a Serial és beállítások megadása után újraindul, és vissza a kulcs és beállítások megadása oldalra, vagy köröz jó sokáig, párat villan a képernyő, majd restart, és újra ugyanez.
Utánanéztem a fenti hibaüzeneteknek, megpróbáltam, amiket írnak megoldásnak (azt is próbáltam a BIOS-ban, amit Fire/SOUL/CD ír itt megoldásként, de semmi.
Próbáltam ezt a sok helyen említett, oobe/msoobe parancsot, de nem csinál semmit (ahol újra kéne indulnia és folytatnia kellene a telepítést): [link]
Közben BIOS-t is visszaállítottam régebbire, meg frissítettem frissítettem az újakra, kipróbáltam 2 stabil és egy legfrissebb beta verziót. Default-okat is visszaállítottam, CMOS-t is töröltem, alaplap elemet is kivettem, majd visszatettem, semmi.
Hardveresen még annyit csináltam, hogy végigpróbálgattam a RAM modulokat egyesével, az összes fajta telepítés megpróbáltam a fenti, pót videókártyával is, bevetettem egy másik, bontatlan SSD-t is, próbáltam másik SATA porton is, másik kábellel is (szintén minden fajta telepítést), minden eszközt lehúzva, mindet rádugva, interneteléréssel, és anélkül is, de semmi sem hozott sikert. Azóta már kizártam a táphibát is, mivel egy teljesen új Hexa 400-zal is ugyanezeket produkálja a rendszer, és sehogy sem hajlandó feltelepülni a Win10.
Itt már kb. két teljes napom volt benne az egész szituban, miközben a meló meg tornyosult előttem, szóval kezdtem feladni.Azóta már majdnem egy teljes hetem ment el, de még mindig nem találtam megoldást.
Egy kolléga javaslatára megpróbáltam még feltenni egy régi Windows7-et, és láss csodát, az felment gond nélkül. Frankó, de ugye Win7-et már nyilván nem fogok/tudok használni, így megpróbáltam erről frissíteni Win10-re, közvetlenül a Media Creation Tool-lal, de itt sajnos visszajöttek a fent leírt, Win10 telepítésre vonatkozó hibaüzenetek és problémák. Mondom, na most akkor mi van?!?
Egészen a sikeres Win7 telepítésig azt gondoltam, hogy alaplap, vagy processzor hiba lesz, mert ugye minden mást kizártam, de akkor ott meg miért nem jelentkeznek a problémák? Akkor most mégis szoftveres a gond, és nem hardveres? Már azon voltam, hogy kikapom a lapot és a procit, és küldöm vissza őket garanciáztatni. De hát így...
Segítsetek! Mi ez az egész, és hogyan tudnám megoldani?

-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni nekem egy boltot, ahol olcsón kapok legitim forrásból származó W10 pro x64 hun retail kulcsot?
Keresgéltem a neten, de sok helyen nincs feltüntetve, hogy OEM vagy RETAIL licensz.
Kapcsolódó kérdés, hogy az OEM verzió melyi HW-elemekhez kapcsolja magát? Mit nem leszek képes kicserélni, ha esetleg OEM verziót vásárolok, vagy inkább minek a cseréje után kell új kulcs után néznem?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
malnabokor
üzenetére
Legrosszabb esetben a Microsoft egyszer lelövi az ilyen okosba' szerzett kulcsot, más kockázat szerintem nincs.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék Windows 10-et vásárolni, és felfigyeltem arra, hogy itt hardverapro.hu-n vannak 4000-6000 Ft körül OEM és Retail kulcsok. Tudom, hogy mi a különbség közöttük, illetve a cégek és az EU hozzáállását ismerem, a kérdésem csak az, hogy megüthetem-e a bokámat később egy ilyen kulccsal, egyáltalán ezek legálisak (nem a korábban aktiváltakra gondolok, hanem az újakra), vagy pedig valószínűleg szürkezónás online boltokból származhatnak?
-
RWD
tag
Hali!
Két témában szeretnék segítséget kérni.1.Win10 Pro esetében valóban nem lehet lelőni a frissítéseket?
2.A fent említett oprendszerrel rendelkezem, előretelepített verzió, már rajta csücsült a laposon. Ha esetleg kipróbálnék egy másik oprendszert (back to win7), akkor minden gond nélkül vissza tudom később rakni a 10-est? Matrica van a gép alján, de kulcsot nem látok rajta. Hogyan működik ez ilyenkor? Gugliztam, de nem jutottam sokkal előrébb.
Köszi!

-
VeryByte
őstag
válasz
lucky07
üzenetére
Elolvastad amit ír?
Ezt nem tudom hol vetted, nem is az én dolgom, de ez egy MSDN kulcs, ahogy írja, az pedig MSDN előfizetéssel van, és mintha nem azt írtad volna, hogy MSDN előfizetést vettél.
Ennél a kulcsnál az a helyzet, hogy bizonyos számú aktiválást enged, utána nem. És ez már elérte az adott aktiválási számot. -
törölt tag
A Registry-ben lehet resetelni a system tray ikonjait, itt a leírás melyik kulcsot kell szerkeszteni illetve lustáknak egy letölthető .bat fájl. Használtam már, működik. Arra is jó, ha már eltávolított program értesítés ikonja ottmaradt a listán azt is eltünteti.
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran
üzenetére
Sikerült megoldani!

Ha valakinek hasonló problémája lenne a megoldás egy regkulcs létrehozása ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters
Típus: DWord Value (32 bits)
Név: IRPStackSize
Érték: Hex value of 20 (32 decimal) -
Kékes525
félisten
válasz
havri1
üzenetére
OEM licencet elvileg csak egy géphez (alaplaphoz) lehet használni. Annyi hivatalos kiskapu van, hogy ha az alaplapod meghibásodás miatt cserére szorul, akkor a Microsoft felhívásával hivatalosan kérhetsz rá egy újabbat. Nekem Windows 7 alatt egyszer adtak így egy új OEM kulcsot, pedig Abit-ről váltottam Asusra, csak azt mondtam, hogy nem tudtak ugyanazt a modellt adni. Rendesek voltak.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Feltétlen szükséges az a Daemon tools ?
A win 10 már mountolja az ISO-t(#84812) lacibacsi
Kihagyod azt a progit, ami után elszállt.(#84854) jeni
Ha retail dobozos liszensz van rajtuk akkor igen, ha OEM akkor nem, mert az oem az alaplaphoz kötödik, ha megcseréled a 2 gép közt az alaplapod, akkor a szoftvert is meg kell cserélned.(#84903) bexinho23
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/b/windows?=en_US_Store_UH_software_Win
Árból itélve ez retail kulcs.
De az Ipon is megbizható. -
Dandris
tag
Sziasztok,
ha egy laptophoz jár legális windows 10 home, de mókolt windows telepítővel rakták újra, ami kalóz kulccsal aktiváltba be magát (yr229-xxxxx-stb), és most az aida64 ezt a kulcsot olvassa ki, ez esetben hogy lehet kideríteni az eredeti kulcsot, ami a laptophoz járt?
köszi
-
jimmy399
senior tag
Windows Build 17.09. Simán nem érzékel internet elérést a wifi-n. Windows 18.03. Ez is simán nem érzékeli.
Nem, nem a szolgáltatói oldalon van hiba, mert a droidos tableten simán van internet elérés. Nem, mert az Arch linux-on simán van elrérés, de ezen a win10-en, hálózat elfeljtése, majd újbóli wpa2 kulcs megadás után urambocsánat véletlen érzékeli, hogy el is éri a netet, akkor megy, az felér egy csodával. Ekkora hulladék szart... A win8.1-ben ilyen gond eleve nem volt, és erre egy újabb rendszer szakarokdik bő nyállal, egy vicc.
2018-at írunk... -
Adebayor
aktív tag
Hali
torrent oldalról leszedett windows-t lehet aktiválni? pl ha itt aprón veszek egy kulcsot? vagy csak microsoft oldalról letöltött rendszert lehet?
Biztos lehet bármilyet, de valaki próbálta már?
-
jokeph
nagyúr
válasz
dchard
üzenetére
Nálam nem okozott problémát többszöri komplett gép csere sem, vegyesen volt Intel-AMD-Intel és ismét AMD...
Viszont ha vannak fent célszoftverek az jelenlegi konfig hardvereihez (pl. LAN,Sound utility, stb), azokat célszerű eltávolítani.

Ám milyen típusú a W10 licensz kulcsa ?
OEM-nél úgy tudom az alaplaphoz van kötve, azt majd újra kell aktiváltatni.

-
nemeth.akos
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
köszi a segítséget!
Mindenképpen 64 bites 16GB rammal.
Másik kérdés hogy home vagy pro ? (én ahogy néztem sztem elég nekem a home.)
azt nem értem miért ekkora az ár külömbség boltok közt ??? most akkor meg merjem venni a 25 ezrest vagy csak 40 ezrestől felfelé ??[link]
És most az hogy oem vagy nem oem mit jelent?? kicsit el vesztem...
Mit ajánlanál usb kellene, fizikai kulcs, 64 bites, egyik gépről másikra ha gépet cserélek lehessen át telepíteni, meg ha van olyan dolog ami még fontos vagy esetleg ha valamire figyelni kellene még. -
ArthurShelby
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"Win8 óta viszont nagyon sok mindent túlél már magától is"
Ezért mondom ezt mai napig, hogy a win8.1 a legstabilabb, legkiforrottabb windows, pl mert ott nincs build update. Anyám vígan használja, nekem meg kevesebbet kell a gépével bajlódnom.
Magamnak már inkább teszek fel egy 10-est.(persze anno a jövőre gondolva upgradeltem 10-re, hogy ha kell legyen hozzá kulcs, csak egyből vissza is downgradeltem)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Flint 2 OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tudom, hogy vicceltél, de amúgy ott volt a "platform" kulcsszó.

Valaki tud nekem ebben segíteni? Köszönöm előre is szíves válaszotok!