Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    Sziasztok!

    Rendszeresen frissített Windows 10-nél az alábbi hibákat tapasztalom:
    - a rendszer indulásakor, miután a bejelentkező képernyőn megadtam a jelszót, a rendszer 10-ből mondjuk 2 esetben fekete hátterű ablaknál gondolkodik valamin, de az asztal nem töltődik be. Ha ctrl+alt+del-el elindítom az asztali ablakkezelőt(ugye fájl/run/explorer.exe) akkor onnantól rendben használható a windows.

    - a másik dolog, hogy az utóbbi kb. 1 hónapban - miközben csak a Windows update-ek települtek, más hardverváltozás nem volt a rendszerben... (igaz, házat azt cseréltem, de annak nem hiszem, hogy köze van ehhez) - valahogy lassabban indul el a windows: szinte mindig sárga felkiáltójel van a hálózatnál, és kell neki még 10-15 másodperc az asztal betöltődése után is, mire egy windows intézőben megjelennek használhatóként a hálózati meghajtók. Net már ennek ellenére korábban is működik. Úgy emlékszem, néztem Sentinellel a boot meghajtót, de azon nem volt hiba.
    (Közben, eltöprengtem: egy switch-hez csatlatkozik a PC, szerintem újraindítom majd, és lehet, hogy az megoldja ezt a hibát.)

    Ilyenekkel esetleg találkoztatok már?
    A teljes újratelepítésen kívül milyen megoldás lehet, főleg az asztali ablakkezelős problémára? :F

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák