Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
A gond az UEFI indítással volt, az valahogy a rendszer klóozás után az új meghajtón indítási hibát jelzett.
A biosban addig kavartam, míg ezt az opciót kilöttem és utána működésre tudtam bírni a rendszert. A gond az én hozzá nem értésemben van, nem hiszem, hogy a progival lenne gond....De a válasz a kérdésedre:
a régi rendszeren ez a boot meghajtó rejtett (meghajtóbetűjel nélküli) volt, a renszer klónozása után az új meghajtón már kapott betűjelet. Amúgy az is furcsa, hogy az eredeti meghajtón 2 rejtett partíció is volt a rendszer mellett, az új meghatón csak egy nem rejtett jelent meg a rendszer mellett.A helyzet az, hogy az anomáliák ellenére eddig jól működik a klónozott rendszer, de a boot mappát tartalmazó eddig rejtett meghatót szeretném ismét elvarázsolni. szerk.: ha ez nem fog gondot okozni?!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest