Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Sziasztok!

    Vásároltam 4db win 10 pro retail kulcsot, a korábban már emlegetett külföldi honlapról, jó áron. Jelentem mind a négy gép beaktiválódott, működik. Egy valamit nem értek.

    Hogy leellenőrizzem mégis mit ír a gép a kulcsra, ugye vannak parancsok pl slmgr -dli meg -dlv vagy -xpr véggel. A gép írja ,hogy tartósan aktiválva, s retail channelen. Ez mind oké. De ahol írja a termékkulcs utolsó 5 karakterét, megnéztem ,s én nem is azt adtam be.. Megnyitottam az Aida 64 extreme programot, s ott Termékkulcsot konkrétan kiírja azt a 25 karakteret, s nem egyezik amit én beírtam. Ez, hogy lehet?

    S megnéztem a másik három gépen is amit beaktiváltam a kapott különböző kulcsokkal, de érdekes módon mindre ott is ugyan azt a termékkulcsot hozza ki az aida 64, pedig amiket beírtam az aktiváláskor mind különböztek, de most a windows és az aida is mind a négy gépre ugyan olyan termékkulcsot ír..

    Ez baj, vagy miért van ez? Hol van a kutya elásva? Lehet ebből gond? Amúgy mind a négy gép aktivált, látszólag semmi baj, csak ez zavar amit leírtam, s utána akarok nézni.

Új hozzászólás Aktív témák