Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz zseko #140001 üzenetére

    Windowszal előtelepített PC-knél az ilyen partícióelrendezés nem újdonság, illetve gyártóspecifikus (Dell).
    Itt a rá lett nézve nyilván úgy értendő, hogy ténylegesen kipróbálva és milyen eredménnyel, ha sikertelen akkor milyen hibaüzenettel stb., nem úgy hogy a free verzió mit enged mit nem enged csinálni, meg ugye a MiniTool szoftverén kívül egyéb programok is említve vannak abban a listában.
    A Windows 10-ben lévő rendszermentő alkalmazás a Windows mentéséhez és visszaállításához való, nem a közvetlen klónozásához, de akár az előbbi módszerrel is át lehet varázsolni egyik meghajtótól a másikra.
    Ha kisebb a célmeghajtó tárolókapacitása és azon a rendelkezésre álló lemezterület mérete mint ami a forrásmeghajtónál van, akkor az okozhat gondot a klónozásnál. Éppen ezért célszerű előtte szükség esetén zsugorítani a C-t a megfelelő méretre (hogy ráférjen a célmeghajtóra), vagy a klónozóprogram kezelőfelületén, sőt a Macrium Reflect 8-as verziója már automatikusan megcsinálja az átméretezést. Ha így sem megy, akkor meg lásd az előző válaszban linkelt módszert.

    A szükséges információk, instukciók le lettek írva és már csak alkalmazni kellene ezeket, hajrá. Ha céges szinten nem tudja megoldani a helyi IT-s csapat, vagy külsőst megfizetve, akkor ott nincs miről beszélni és pláne felesleges tovább ragozni... :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák