Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Redneck #66607 üzenetére

    Azokat előtte kell manuálisan feltelepíteni, illetve az összefoglalóban leírt módon végrehajtani. Amúgy nem teljesen világos milyen 6 csomagra célzol, amikor pl. ITT 3 db van a 7-eshez, a többi 8.1-hez való.

    A leggyorsabb módszer nyilván az integrált telepítő használata lenne, annál kell a legkevesebbet szórakozni a frissítéssel, most kb. csak a decemberi összegzőt kellene utólag telepíteni. Ez a legújabb MSDN meg azért annyira új nem lehet, mivel hivatalosan általában csak a régi SP1-es ISO-k tölthetők le, amelyekbe nincsenek beleintegrálva a frissítések. Az eredeti ISO letöltése megoldható amúgy a Microsoft és a szintén annak a szervereiről töltő TechBench weboldalról is, nem kell torrentezni hozzá. A mindig aktuális verzió (build) letöltési lehetősége egyébként a Windows 10-nél van, de azért annál sem adnak ki havonta újabb és újabb, frissítésekkel integrált köztes telepítőket.

    A bootolásos problémád pedig érdekes, mert normál esetben ha már be tudsz lépni a BIOS-ba, illetve a gyors boot menübe és boot sorrendet stb. állítani, akkor tudni kellene bootolni a pendrive-ról a telepítőt. De ha nem megfelelően, nem a bootolási mód szerint írtad ki rá, akkor viszont nem lenne meglepő, ha nem indul és továbbugrik a helyi lemezre, majd arról tölti be a rendszert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák