Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Redneck #66602 üzenetére

    A frissítést a topik összefoglalójában leírt módszerrel próbáltad? Ha nem, akkor legközelebb nem ártana annak megfelelően... Valamint, ha amúgy is nyögvenyelősen megy, akkor nem muszáj egyszerre ráengedni azt a több 100 db frissítést, hanem lehetne több adagra elosztva is. Plusz az összefoglalóban is említett frissítések után telepíteni a nem hivatalos SP2-t, amiről itt a topikban is volt szó számos alkalommal. Vagy másik megoldás az, ha integrált telepítőt használsz pl. innen letöltve. Ez a 7-esnél 2018 novemberéig bezáróan tartalmazza a frissítéseket, vagyis nem kell órákat szórakozni, hogy a 0-ról lefrissüljön. Igaz nemrég volt egy kisebb csörte ez ügyben itt a topikban és az egyik almappában tényleg van pár opcionális nemkivánatos tool, de attól még használhatók ezek az integrált lemezképek, telepítettem már ilyennel én is 7-est és 8.1-et egyaránt.

    "Újra akartam telepíteni, de a boot pendriveról nem sikerült a telepítőt behozzam, csak a már elcseszett rendszer jött be."

    Mert valószínűleg nem a pendrive-ot állítottad be a BIOS boot sorrendben elsődlegesként, vagy pl. az F12-es gyors bootválasztó menüben nem azt választottad ki, hogy arról történjen a bootolás...

    "Ha berakom a sajátomba, formázom a Windows 7 beépített programjával, újra próbálkozhatok a telepítéssel az adott gépben?"

    Akár, de miért kellene ehhez másik gépben előformázni? Ott a Windows 7 telepítője, azzal is lehet grafikus felületen és parancssorban egyaránt törölni a partíciókat, illetve akár a teljes lemezt. Amit nem szükséges máshol előformázni, hanem majd particionálja és formázza magának a Windows 7 telepítője.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák