Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Lehet, hogy elég nagy ökörséget fogok kérdezni...eszközt lehet XP módban "kezelni"? Az ugyanis a helyzet, hogy van egy Speedlink webkamerám, amelyen van 3 db LED...és ez jól megoldja este az alkalomszerű világítás kérdését. Viszont win 7 (professional 32 bit) alatt ezeket nem tudom bekapcsolni a kamerán lévő gombbal, csak úgy, ha mondjuk indítok egy olyan honlapot, ami használná a kamot, majd azt bezárom. Felvettem már a kapcsolatot a Speedlink-kel, és nem tudtak megoldást, állításuk szerint nem teljesen kompatibilis a rendszerrel a cucc. Viszont teljesen driver nélküli, se xp-hez, se win7-hez nem kellett, sőt alapból nem is adtak hozzá (csak segédprogram volt a mellékelt CD-n).

    És mivel xp alatt tökéletesen működött a jószág, így érdeklődnék, hogy a prof. XP módját kihasználva lehetséges-e tenni valamit ebben az esetben... :U

    Köszönöm a segítséget :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák