Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz TRob1 #17551 üzenetére

    Háááát. Igen... 30 a max. Többet biztosan nem fogok rászánni! Amúgy a barátnőm ért annyira a géphez, hogy karbantartsa a win mappában halmozódó lomot. Vagy a másik, hogy írok neki egy cmd parancsot ami törli a megfelelő mappák tartalmát, azt majd havonta egyszer lefuttatja és kész is :)

    re: (#17548) Sub-ZeRo

    A 40 már bazi sok, a mostani leharcolt 2-3 éves rendszerem van annyin és még van 18 üres hely. Pedig ott van a pagefile.sys is a maga 2,6gigájával. Illetve jóval kevesebb progi lesz rajta. Ha játékokat is telepítek még a gépre az úgyis a D-re megy. És azzal meg a kötelező adattal (a suli miatt sok adat kell...) már bazi kevés lenne a D tárhelye. Akkor már egy WinXP a maga 5 gigás partíciójával. De szeretném ha 4-5 évig nem kéne hozzányúlni... igaz az XP is már elég stabil ebből a szempontból 3-4 évig bírta már nálam is egy rendszer. De a 7 nekem valahogy biztonságosabb, illetve ahhoz még lesz support elég sokáig.

    re: (#17549) sfdrakex és (#17550) szeva000

    A 60 giga luxus... véleményem szerint. Mint írtam a saját win-em most 14 gigát foglal. Az egész c meghajtómon a foglalt terület 25 giga. Lenne mit törölni bőven(pár gigát biztos fel tudnék még szabadítani). Csak ugye a lustaság.....
    Nem elfelejteni, hogy akkor (mármint a "60giga a c-nek" esetén) a D meghajtó csak az usb-s wincsi lenne, ami egy: usb2.0 (elég karcsú az adatátvitel), kettő: egy régi ATA-s WD wincsi a melegedősebb fajtából. Azaz nem rizikóznék vele. Lehet, hogy belerohadna a dobozba. Három: Kapcsolgatni ki-be... szar az egész, túl sok a macera. Így meg D-n ott van minden ami sűrűn használt, a külsőt meg csak havonta egyszer röffenti be a lányzó.

    Köszi mindenkinek! Szerintem túl van rágva a téma. Véleményem szerint az itt hallottak és a saját tapasztalatok alapján 25 giga elég kell, hogy legyen egy minimál install-al, komoly rendszer korlátozásokkal és rendszeres tisztogatással. De biztos ami ziher alapon kap 30-at. Azért elég komoly, hogy XP-hez képest ez kb 25giga veszteség. Mérlegelni kell rendesen. Végül is idővel lehet majd cserélni a winyót is.
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák