Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Logitech Z906
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Az Apple TV 4K is megújult tegnap
- Kormányos topik
- [Re:] Megkapta az M1 chipet az iPad Pro
- [Re:] Kiterjeszti a játékfejlesztők lehetőségeit a DirectX 12 Agility
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Aktív témák
-
realgantz
újonc
Sziasztok!
Story time:
Úgy fél éve vettem egy gépet a PCX-nél (én szereltem össze). Akkor az első bekapcsolásnál kigyulladt az SSD, ami fölé volt beszerelve a 8 évnyi adatot tartalmazó HDD-m, amit szépen magával is vitt a kis mocsok. Szóval vehettem egy új HDD-t… A múlt hét vége felé szólt a PCX, hogy kicserélték az odakozmált SSD-t (Gigabyte), szóval mehetek érte. Örültem is neki, bár először -biztos ami biztos- először a házon kívül néztem meg, hogy működik-e. Nem is volt vele gond, windows-ban látta a gép, remek! Ám de…
A következő problémával küszködöm 2 napja -.-" HELP!
SATA SSD-re feltelepítettem a win10-et egy (a MediaCreationTool-al készített) pendrive-ról. A telepítő szépen végig megy, majd újraindul a gép és visszadob a telepítő elejére (nyelv választás stb). Ha itt újra indítom a gépet, akkor azt írja ki, hogy nincs bootolásra alkalmas eszköz csatlakoztatva, ha viszont újra végig futtatnám a telepítőt akkor vagy nem engedi (MRB-re hivatkozva), vagy kiírja hogy a már fent lévő rendszert átrakja a windows.old mappába…Ez alapján arra következtetek, hogy rajta van a windows viszont telepítés után nem bootol. A windows logó egy pillanatra felvillan aztán nem történik semmi. A telepítés során csak az SSD volt csatlakoztatva az alaplapra, bios alap helyzetben, GPT-UEFI pipa…
Az alap HDD-ről (könnyelműen) még az SSD-re való telepítés előtt leszedtem a windows-t, ám a 2 napos cumi azt eredményezte, hogy egyik itthoni gép sem ismeri fel a HDD-t, ezzel kapcsolatban is szívesen fogadnék tippeket, baromi nagy segítség lenne. Előre is köszi, ha valaki rászánja az idejét!
Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Lian Li Alpha 330 számítógép ház + Lian Li Bora DIGITAL RGB ventilátorok
- Honda topik
- [Re:] Nokia 8.1 - Annyira plusz, hogy már nyolc
- PH! aranyköpések
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- [Re:] Panasonic Lumix GH4 + ajándék cage
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Philips 499P9H (49", 5120x1440, VA panel, 70Hz, Ívelt, FreeSync, HDR) ÚJ! AKCIÓ! 224.900.-
- Samsung Galaxy S9 DUAL sim 64GB Midnight Black
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - AMD QuadCore/8GB/192 GB SSD/15,6" FHD/AMD 2GB VGA/ HDMI / Webkam / Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5 - 3.Gen / 8 GB / 120 GB SSD / 12,5" / Webkam / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5. -6.Gen / 8GB/ 256GB SSD/12,5" (FHD is)/ HDMI/ Webkam/ Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: E-Group
Város: Budapest