Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz martonx #17211 üzenetére

    A sitemap.xml-t már a múlt évben megcsináltam, akkor csak egy oldalas volt weboldal, az index file volt csak vele és akkor rendben működött, a keresőben is. Amióta csináltam plusz al-oldalakat is hozzá bővítés miatt, azóta változott meg a helyzet, hogy az index fő oldal-t már nem részesíti előnyben, hanem elé rak, akár több oldallal is az utólag létrehozott al-oldalakat helyette.
    Szóval szerintem a sitemap már oké lenne, egyébként csak az oldal címe szerepel benne, nem tudom kéne e még másnak is szerepelnie benne, de mondom, eddig minden ok volt.

    A robots.txt-vel mit csináljak, az is kell ha már van sitemap vagy ha már van sitemap akkor nem kell? Ha kell, akkor a robot file-be mit írjak? (index.html a fő oldal, és van rajta kívül 4 darab al-oldal például proba1, proba2,3-4.html) És hova kell tölteni illetve bekell e azt is vinni gugli konzolba a sitemap mellé?

    És ezzel meglehet csinálni, amit az előbb kérdeztem, hogy keresőben a fő oldal jelenjen meg és rögtön alatta kisebb betűkkel a többi al-oldal?
    Nagyon jó lenne erre egy 'iskola példa'.

Új hozzászólás Aktív témák