Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Logitech HD510 et használok skypra.
Van ilyen árkategóriában jobb?(színkezelésre gondolok)
A mikrofonjával meg vagyok elégedveköszi a választ
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ezt a veszekedést fejezzétek be, és térjetek vissza a topik témájához.
“All nothings are not equal.”
-
cornelflex
újonc
válasz
LordVader80 #1 üzenetére
-
gyulank
addikt
válasz
cornelflex #807 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+8GB Windows 22000.51 Ubuntu 20.04 x64
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy Deluxe V-B01 kamerám, nem találok hozzá sehol Win 7-hez drivert... Van valakinek tippe hol találok hozzá?
-
Szakos90
csendes tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne.
Youtube videókat akarok készíteni és ehhez lenne szükségem egy webkamerára.
Olyan videókat készítenék ami részben abból áll, hogy a PC vagy a konzol előtt ülve beszélek (tehát az egész képen én vagyok) illetve tipikus gameplay videókat is amiben, játék közben a képernyő sarkában van a facecam. Windows 7-em van ha ez számít.Még sosem volt webkamerám, és nem is nagyon vagyok otthon a témában.
Tehát a kérdésem:
Milyen típusú webkamerát tudnátok ajánlani?
Kérlek titeket, hogy ajánljatok valami jó kamera típust ami a segítségemre lehet ebben.Válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Szakos90
csendes tag
válasz
bluobluo75 #812 üzenetére
Igazság szerint nem csak a kis ablakban lennék.
A videó elején és végén az egész képernyőn én látszódnék.Ehhez milyen kamera való?
-
gyulank
addikt
válasz
Szakos90 #814 üzenetére
De hát azt neked kell tudni, milyen igényeid vannak. Annyit javaslok, hogy válassz olyat ami UVC-s, hogy mindenen működjön! Ezt mondjuk nem szokták feltüntetni.
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni!
Én ezt néztem régebben, de ezt az oldalt is elb@szták.
Mindegy, Logitech c270-et is dicsérik, ez fix fókuszos 6e körül.
Dicsérgetik a Microsoft, és Logitech kamerákat alapból, a Creative se rossz. Én kipróbálnám a Trust zyno-t, és a V7 Pro-t is.
Ja, és a beépített LED-es a szemedbe világít. Gondolom mikrofont is akarsz bele.ASRock Z370 Pro4+i3-8100+8GB Windows 22000.51 Ubuntu 20.04 x64
-
bluobluo75
őstag
válasz
Szakos90 #814 üzenetére
Saját vélemény:
Én mindig a legjobbra törekszem, nállam a Logitech c920 volt a legjobb, ezt ajánlom elég sok embernek, persze ha ki tudják fizetni érte a kb 30ezer forintot
Ennek előnye, hogy nagyon jó képet csinál FullHD (tökéletes fényviszonyok mellett)
Hátránya, hogy drága, gyenge fényviszonyok mellett a képminősége pocsék! -
Szakos90
csendes tag
Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkitől.
Hogy mennyi a keret? Az majd elválik. Szerintem kb olyan 10 ezret fordítanék rá.
-
bluobluo75
őstag
válasz
Szakos90 #826 üzenetére
Mivel én eddig nem csalódtam a Logitech-ben, én azt ajánlanám, persze ajánlatos youtube teszt videókat is megnézni!
Talán érdemes megnézned tíz körül ezt: Logitech HD Webcam C310 -
aquark
tag
Heló!
V7 Vantage 300 webcam egyszerűen nem megy XP-s laptopon, drivertelepítés után azt írja, probléma lépett fel, az ikonra kattintva meg azt, hogy nem találja az eszközt. Próbáltuk több USB-portban is, rendesen csippant is, elkezdi felrakni a drivert, de újra ugyanazt írja ki...
SOS!
-
Szakos90
csendes tag
Köszönök minden választ!
Így elsőre a Logitech QuickCam C170 tűnik befutónak.
Ahogy elnéztem, sokan kedvelik, jó minőségű felvételt készít, van mikrofonja és még az árra sem rossz. -
justsig
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni abban, hogy miert van az, hogyha online oldalakon hasznalom a kamerat hd minosegben bongeszobol, majdnem allokepet kapok magasabb felbontasokon? Cca 4-5 fps re kepes, offlineba pedig sajat szoftveren belul tudja a 30at maximalis felbontasban is.
Az internetkapcsolatom szerintem ok hozza, 7m/s upload, gepem sem olyan gyenge, intel i3 proci, 4gb ram..a kamera pedig logitech c270.
Nem merek jobbat/dragabbat venni, mert felek a meg jobb minoseg meg ennel is lassabba tenne..van valainek valami otlete, mit lenne erdemes megprobalni? Forumokon semmit sem talaltam errol a problemarol, felek hogy csak nalam fordul elo...
Koazonom a valaszokat. -
bb0t
senior tag
Sziasztok! Webkamerával lehet olyat csinálni, hogy otthon be van kapcsolva a gép én meg bárhonnan a telefonomról nézhetem, hogy éppen mi van? Elvileg jön egy kis kutymorgó a házhoz és szeretném rajta tartani a szemem míg nem vagyok otthon.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!!
lehet, hogy elég amatőr lesz a kérdésem. De egy olyan "hibába" futottam bele, hogy a 7 hónapja megvásárolt Asus laptopom webkamerája mellett levő, fehér led elkezdett vibrálni. Nem zavaró, de olyan hatást kelt mintha nagyon gyorsan frissítene.
Ez normális, vagy esetleg valami hiba előfutára lehet ez a jelenség?"Te is fiam Bluethooth!"
-
gari24
tag
Hello
Van 2 különböző gyártótól webkamerám.
Megtudnom azt oldani hogy a 2 kamera képét a neten keresztül (konkrétan az ország másik feléből) lehessen nézni ??
Üdv
-
kibo
újonc
Tudnátok javasolni valamilyen webkamerát? Nem a Skype-hoz használom, hanem az ablakomon néz ki, az utcáról ad "élő közvetítés"-t. Hosszú évek óta használtam egy Philips ToUCam 840K kamerát, de sajnos tönkrement - miért pont egy webkamera lenne örök életű?
A jó felbontás és a nagy sebesség mellett - ilyeneket bőségesen találnék - fontos követelmény, hogy a kamera fényereje 1 LUX legyen, mert csak így használható az esti utcai világítás mellett. Sajnos a fényerőre vonatkozó utalást nem találok a leírásoknál, meg pillanatnyilag ugyanilyen Philipsre vonatkozó ajánlatot sem.
Ha lenne valakinek jó ötlete - pláne, ha tapasztalata is -, örülnék neki. Előre is köszi!
-
kromatika
veterán
Sziasztok én is javaslatot szeretnék kérni olcsó elfogadható minőségi kamerára.Win 8.1 en használnám,face book,és skype ra.a lényeg hogy azért gyengébb fény viszonyok közt is normális képe legyen,és asztali monitorra fel csíptethető legyen.videó és fotó készítésre nem használnám.ha lehet több javaslatot is kérnék.
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
őstag
Sziasztok,
Kaptam egy erdekes feladatot, viszont semmi tapasztalatom nincs benne. Egy targyaloba kellene beraknom egy normalis webcamerat beepitett mikrofonnal, egy 40" Sony TV tetejere (LCD szoval ez meg a vastagabb fajta) a TV es a targyalo asztal leghatso pontja kozott kb 3,5-4 meter lehet. Maga a targyalo kb 30 nm es 5 meteres belmagassag van. Egy htpc hajtana az egeszet windows 7-el. A max keret ilyen 20-25e korul lenne ra. Letezik olyan kamera aminek a beepitett mikrofonja alkalmas lefedni ezt a teret, vagy mindenkeppen ki kene vezetnem egy mikrofont?
Elore is koszi a segitseget.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Lackó86
tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok segíteni egy olyan dologban, hogy két sima webkamerával egy számítógépen hogyan tudok két párhuzamos felvetélt készíteni? (egyidősben) ,más más pozícióban?Ehhez javasolni szoftvert?
Válaszotokat előre is köszönöm!üdv.: Lackó!
jambi
-
Bastee
tag
Sziasztok!
Látom a webkamerák szinte senkit nem izgatnak, és nem is jelennek meg igazán új webkamerák.
Valaki tud javasolni minimum 720p-s kamerát ami alacsony fényviszonyok közt is használható marad? Régi Acer notimban volt egy atom jó VGA kamera, azt a szintet el kéne érnie
Logitech vonalon beérném egy C270-el, sajnos a nagyobbak nem győztek meg, a C920 meg drága, illetve Microsoft is szóba jöhet főleg HD3000 a baráti ára miatt? Szerintetek melyik jobb, illetve van-e kis gyártó akinek a termékei közelítik a színvonalat? -
celf
őstag
Sziasztok!
Bestbyte-ba van egy 5.000 Ft-os vásárlási utalványom, és szeretnémelkölteni egy normálisabbwebkamerára, amin van mikrofon is esetleg.
Jó lenne, ha normálisabb képe lenne, és olyan mikrofon esetleg, ami hangszórók mellett is képes visszhang nélkül felvenni/továbbítani a beszédhangot.
Köszönöm a választ előre is!
-
-
celf
őstag
Esetleg tudtok ingyenes video recorder software-t, ami könnyen használható és működik is?
Megvettem a Microsoft LifeCam HD-3000-et. Szép meg minden, de nem tudok egyszerűen normáis recorder programot keríteni hozzá.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Webkamera kellene otthonra, Skype-hoz és kisebb videók készítéséhez, Win7-hez (64 bites).
Érdeklődnék, hogy 1000 Ft körüli áron az Ebay-ről beszerezhető mennyire elfogadhatóan működik? Van tapasztalatotok?
Pl. ilyesmikre gondoltam:
[link]
[link]Ha tudnátok ajánlani konkrét típust, örülnék.
Vagy érdemesebb lenne inkább hazai boltokban vásárolni?Köszönöm előre is.
-
LámaZ
addikt
Tárgyaltátok-e már ki azt, hogy melyik webkamerák jó androidos készülékekhez?
Legyen minden jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest